Bikini fitness -voittaja Eevi Teittinen vastaa kilpasiskonsa tylytykseen: ”Ei pelkällä isolla pyllyllä voiteta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Bikini fitness -voittaja Eevi Teittinen vastaa kilpasiskonsa tylytykseen: ”Ei pelkällä isolla pyllyllä voiteta”

Eevi Teittisen mukaan hänen vahvuuksiaan ovat vartalon kokonaisuus ja tasapainoisuus.

14.10.2015 14:26

Rap-artisti Uniikin kihlattu ja Fitness-päiväkirjat -ohjelmasta tuttu Eevi Teittinen voitti alle 160-senttisten SM-kultaa bikini fitness -sarjassa Lahden Nordic Fitness Expo -tapahtumassa sunnuntaina.

Ilta-Sanomat uutisoi keskiviikkona, kuinka Teittisen kilpakumppani, toiseksi sijoittunut Tanja ”Tanita” Sundell ruoti kovin sanoin kilpailun sijoituksia tiistaina julkaistussa blogikirjoituksessaan.

Sundell myöntää olevansa pettynyt kisatulokseen muun muassa toivoo, että SM-kisoissa katsottaisiin voittaja kansainvälisen kaavan mukaan.

– Nyt kumminkin Eeviä moittimatta en usko että suomessa haettu linja tulee toimimaan ulkomailla niin hyvin. Eevi on aivan ihana ja hauska persoona. Hän on kaunis ja omaa kauniin vartalonlinjan mun silmään. Omasta mielestäni kumminkin Eevillä ei ihan vielä ole sellaista lihasmäärää takalistossa ja kropassa, jota taas kansainvälisissä kisoissa haetaan, Sundell kirjoitti.

Eevi Teittinen oikealla ja toiseksi sijoittunut Tanja Sundell vasemmalla.­

Ilta-Sanomat tavoitti Eevi Teittisen, joka valmistautuu parhaillaan marraskuun puolivälin tienoilla käytäviin MM-kisoihin.

Teittinen ei ollut lukenut kilpasiskonsa blogikirjoitusta, mutta sanoo, että jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä.

– Ei se mun voittofiilistä himmennä yhtään. Toi on kuitenkin arvostelulaji ja kokonaisuus ratkaisee. Ei pelkällä isolla pyllyllä voiteta, Teittinen sanoo ja jatkaa.

– Jos hän on sitä mieltä, hän on. Kyllähän mä itsekin tiedän, että ei mulla oo isoin pylly, mutta luulen, että kokonaisuus ja tasapainoisuus oli mulla sitten parempi.

Eevi Teittisen mukaan kilpailua ei voiteta vain isolla takalistolla.­

Eevi Teittinen painottaa, että kyseessä olivat hänen ensimmäiset kilpailunsa ja nyt vasta kehitys alkaa.

– Nyt sitä fysiikkaa aletaan nimenomaan rakentaa lisää.

Hän sanoo kuitenkin, etteivät jälkipuheet auta.

– Jatkaisi sitä omaa tekemistään. Jos hän ois voittanut mut, mä oisin ollut onnellinen hänen puolestaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?