Anssi Kela paljastaa, miksi Milla-hitissä miehen olkaan on tatuoitu Jack Nicholson eikä Jim Morrison - Viihde - Ilta-Sanomat

Anssi Kela paljastaa, miksi Milla-hitissä miehen olkaan on tatuoitu Jack Nicholson eikä Jim Morrison

Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Anssi Kelan päivää.

13.10.2015 9:29 | Päivitetty 13.10.2015 9:35

Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Anssi Kelan päivää. Lounaspöydän ääressä puhe kääntyy Minä ja Morrison -elokuvassakin kuultuun Milla-hittiin.

Kappale on selvästi kirjoitettu Irina Björklundin elokuvassa esittämän päähenkilön Millan näkökulmasta, mutta leffassa Samuli Edelmannin hahmo ihailee Jim Morrisonia. Ei siis suinkaan Jack Nicholsonia, kuten kappaleen alkusäkeissä annetaan ymmärtää.

Biisi alkaa sanoin ”Mul on sängyssäni mies, sen olkaan tatuoitu on Jack Nicholson”.

Maija Vilkkumaa kysyykin Anssilta, miksi olkaan on tatuoitu Nicholson eikä Morrison.

– Se on itseasiassa Zarkus Poussa -referenssi. Sillon kun se oli vielä Pekassa ja Sudessa, se tuli kerran silleen, että vittu jätkät mä duunasin tatskan, ja veti (oikean) hihan ylöspäin. Se oli sellaisen valtavan klovnin naaman tatuoinut toiseen käteen. Sitten meni joku puoli tuntia ja se havahtui, että ai niin, ai niin, Jack Nicholson!, Kela selittää ja vetää esiin vasemman käsivartensa Poussaa imitoiden.

Kela kertoo tehneensä kappaleen elokuvaan Markus Selinin pyynnöstä. Milla-biisi oli mukana Kelan vuonna 2001 ilmestyneellä menestysalbumilla Nummela.

Vain elämää perjantain Nelosella klo 20:00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?