Ylen ohjelmapalaute aivan tukossa kohun vuoksi – ”Jotkut vaativat ohjelman lopettamista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ylen ohjelmapalaute aivan tukossa kohun vuoksi – ”Jotkut vaativat ohjelman lopettamista”

Marja Hintikka Live -ohjelmasta satelee palautetta, vaikka ohjelma ei ole vielä edes alkanut, YleX:n verkkosivuilla kerrotaan.

Marja Hintikka

12.10.2015 17:59

Yle TV2:lla alkaa tänään maanantaina etukäteen kohuttu Marja Hintikka Live -keskusteluohjelma. Ohjelman kantavana teemana ovat ruuhkavuodet ja niihin liittyvät asiat. Ohjelmassa käsitellään esimerkiksi parisuhdetta ja yhtenä osiona ohjelmassa on Seksikoulu, jossa annetaan vinkkejä ja niksejä pariskuntien seksielämään. Yle on julkaissut verkkosivuillaan vain yli 16-vuotiaille suositellun alastomuutta sisältävän trailerin seksikoulusta.

Seksikoulua varten Yle pyysi yhtä suomalaispariskuntaa kameroiden eteen havainnoimaan seksiä, läheisyyttä ja toisen koskettamista, jotta suomalaiset saisivat elävöittäviä vinkkejä parisuhteisiinsa. Seksikohtaukset esitetään televisiossa animoituna.

Ohjelman tekijät kertovat YleX:n haastattelussa, että ovat saaneet ohjelmasta paljon palautetta jo ennen ensimmäistäkään esitettyä jaksoa.

Marja Hintikka juontaa omaa nimeään kantavaa liveohjelmaa.

– Ylen ohjelmapalaute on mennyt aivan tukkoon, vaikka Marja Hintikka Live ei ole vielä edes alkanut. Jotkut ovat vaatineet ohjelman lopettamista, ohjelman juontaja Marja Hintikka kertoo YleX:lle.

Tekijätiimi kertoo kanavan haastattelussa pitävänsä keskustelua positiivisena asiana, sillä ohjelmalla halutaan herättää tunteita ja mielipiteitä.

– Seksikoulu ei ole pelkkää silmiin katselua, vaikka läheisyydestä lähdetään liikkeelle. Sellainen tantrahalailu vituttaa ainakin itseäni, ohjelman toinen juontaja Heikki Soini sanoo YleX:lle.

Ohjelman tekijät toteavat YleX:n haastattelussa, että seksi on suomalaiselle arka puheenaihe ja Suomi on konservatiivinen maa. He toteavatkuitenkin, että ohjelmassa tarkastellaan myös muita aiheita, jotka heidän mielestään ovat vielä tulenarempia kuin seksi.

– Puhumme esimerkiksi kurituksesta, josta ei saa sanoa nykyään mitään. Uskon, että myös Viiniä vanhemmille -jaksomme, jossa puhutaan alkoholinkäytöstä, herättää paljon keskustelua, Hintikka kertoo YleX:lle.

Marja Hintikka Live alkaa maanantaina 12.10. TV2:lla kello 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?