Viihde

YouTube-tähti Janne Naakka, 21, haaveilee omasta talk show’sta

Julkaistu:

Kupla
Kuplan lähetykset aloittaa Suomen suosituinta miesten muotia käsittelevää blogia kirjoittava Naag.
Ilta-Sanomat toteutti vloggaajia ja nettitähtiä esittelevän Kuplan ensimmäisen kerran viime helmikuussa.

Kuplasta tuli menestys, ja se voitti hopeaa kansainvälisessä digimediakilpailussa. Nyt IS haastaa jatko-osaan mukaan kuusi uutta videoiden tekijää. Mukana ovat Lateksituppii, Pinkku Pinsku, Ilona Julia, Naag ja Pernilla Böckerman.

Kupla-lähetysten sisältö on arvoitus. Lähetysten sisältö selviää vasta kun ne alkavat. Mutta tänä syksynä kaikki vloggaajat haastetaan tosipaikan eteen.

Tänään maanantaina ensimmäisen Kupla-lähetyksen tähtenä on Janne Naakka eli Naag, lifestylebloggaaja ja tubettaja. Puolitoista vuotta vlogannut 21-vuotias Naakka päätyi videoiden pariin blogikirjoittamisen kautta.

Vaikka Naakan videot vaikuttavat rennon suunnittelemattomilta, käyttää hän niihin paljon aikaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Menen kameran edessä lukkoon ja alan jännittää, suu kuivaa. Siksi pidempiä puhevideoita täytyy käsikirjoittaa, mutta ei sentään sanasta sanaan, vloggaaja kertoo.

Naakka on kotoisin 8000 asukkaan Kemijärveltä, ja tubesuosio on tuntunut hänestä hämmentävältä.

– Minulla on enemmän tilaajia kuin siellä on asukkaita, ja TubeConissakin oli enemmän kävijöitä. Aina kun lähden kotoa, tunnistaa joku minut. Saan kuitenkin tarpeeksi omaa tilaa, tuntuu, että videoiden katsojat ymmärtävät, milloin tulla juttelemaan ja milloin ei.

Kupla-tähdet täyttivät IS:n pyynnöstä ystäväkirjan:

Lempiaineeni koulussa: Ehdottomasti kuvaamataito, olinkin aikoinaan kuvisluokalla vaikka piirtää en osannut enkä osaa vieläkään...

Lempibändi/artisti: Robin on cool, ja voi että ootteko kuullu sen uuden Milloin nään sut uudestaan -kipaleen?

Harrastukseni: Oon ennen harrastanu teatteria, mutta nykyään päivät menee bloggaillen ja vloggaillen.

Eniten inhoan: "Se tunne kun..." -Facebook päivityksiä. Se tunne kun ennen joka toinen päivitys alkoi näin.

Eniten pidän: Coca-Cola Zerosta!

Julkkis, jonka haluaisin tavata: En ole ikinä fanittanut mitään, mutta Beyoncé ois upeeta tavata. Hän vaikuttaa niin täydelliseltä ihmiseltä, että tuntuu että hänen esiintymisensäkin on vain satua ja muutenkin koko nainen on niin epätodellisen täydellinen.

Tv-ohjelma, jossa haluaisin olla mukana: Joku päivä toivottavasti omassa talk show’ssa. Tai no voisin mä ehkä tyytyä yhteisjuontajuuteen Antti Holmankin kanssa, kun hän mua kuitenkin seuraa Twitterissä.

Vloggaaja, jota ihailen: Troye Sivan, koska hän on niin aito ja rohkeasti oma itsensä.

Millaisia seuraajani ovat: Uskollisia ja kannustavia!

Tästä aiheesta en vloggaisi: Poliittiset aiheet, koska niistä on niin paljon eriäviä mielipiteitä ja keskustelu niistä menee usein riitelyksi.

Bravuurini karaokessa/Singstarissa: Peto on irti!

Hulluinta mitä olen tehnyt: Ohjannut pienlentokonetta!

En ole koskaan -pelissä voitan aina tällä: En ole ikinä nukkunut yksin valot kiinni.

Instagram, Snapchat vai Facebook: Instagram on ehdottomasti yks mun lemppariappeistä! Oon luonteeltani melkonen pilkunviilaaja ja rakastan nysvätä jotain yhtä juttua niin pitkään, että vierestä seuraavilla tippuu hiukset päästä. Usein mulle tulee oikein sellainen tarve saada purkaa mun patoutunut pilkunviilaaminen jonnekkin ja mä puran sen Instagramiin. Lisäilen sinne siis vain harkitusti valittuja kuvia, joista välillä poistan osan kun ne ei sovikaan mun feediin. Myönnän, mulla taitaa olla ongelma... XD

Tällainen olin 5 vuotta sitten: Elin tällöin yläasteen vikaa vuotta ja olinkin melko ailahtelevainen teini. Kuuluin siihen koulun ernu (eilainen nuori) -porukkaan.

Isona minusta tulee: Talk show -juontaja.

Terveiset seuraajilleni: Uskokaa omiin haaveisiinne niin olette lähempänä niiden toteutumista.


Janne Naakan Kupla-lähetys maanantaina 12.10.2015 noin kello 16.00. Seuraa iltasanomat.fi/kupla

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt