Elastinen polkaisi jättishow’nsa toistamiseen käyntiin – ”Tänään on todellakin pääpäivä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Elastinen polkaisi jättishow’nsa toistamiseen käyntiin – ”Tänään on todellakin pääpäivä”

Elastinen lauantaina keikkansa alussa.­

10.10.2015 21:11

Elastinen aloitti lauantai-iltana Hartwall Arenassa loppuunmyydyn Ela Show’n energisenä kappaleella Eteen ja ylös. Keikka alkoi tasan kello 21.

Lauantain yleisö taputti, huusi ja vihelsi riehakkaammin kuin perjantain yleisö jo ennen kuin Elastinen astui lavalle. Artisti aloitti keikkansa jälleen mustan verhon takaa, jolloin verhoon heijastettu valo heijasti hänen varjonsa.

– Tänään on kaikista isoin juttu mun uralla. Tän eteen tehty täysillä töitä 16 vuotta. Tärkeintä on tehdä sitä, mitä rakastaa, alussa nähdyllä videolla sanottiin. Lauantain yleisö taputti, huusi ja vihelsi riehakkaammin kuin perjantain yleisö jo ennen kuin Elastinen astui lavalle.

Yleisö lauloi kovaäänisesti Eteen ja ylös -kappaleen kertosäettä.

– Ela show vol. 2. Tänään on todellakin pääpäivä, Elastinen sanoi villisti taputtaneelle yleisölle toisena kuullun Kaiken-kappaleen aikana.

– Tän konsertin tarkoitus mulle on se, että voidaan parin tunnin ajan pitää hauskaa yhdessä ja unohtaa maalliset murheet.

Hartwall Arenan keikka tarjoaa läpileikkauksen Elastisen urasta.

Elastinen ei ole etukäteen paljastanut julkisuuteen ovatko perjantain ja lauantain show’t rakenteeltaan samanlaisia tai kuullaanko keikoilla samat kappaleet.

Perjantai-iltana Elastisen kanssa lavalle nousivat Rähinän porukan lisäksi Robin, Cheek ja Vain elämää -ohjelmaan samaan aikaan Elastisen kanssa osallistuneet Samuli Edelmann ja Paula Vesala.

Perjantaina yleisö repesi riemuun myös, kun Elastinen ja Iso H esittivät yhdessä Fintelligensin tuotannon hittikappaleitta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?