Surun murtama Jim Carrey kantoi arkkua ex-tyttöystävänsä hautajaisissa – koskettavat kuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Surun murtama Jim Carrey kantoi arkkua ex-tyttöystävänsä hautajaisissa – koskettavat kuvat

Näyttelijän entisen naisystävän hautajaiset järjestettiin perjantai-iltana.

10.10.2015 17:17

Näyttelijä Jim Carreyn, 53, entinen tyttöystävä Cathriona White saateltiin haudan lepoon myöhään perjantai-iltana tämä kotikylässä Cappawhitessa Irlannissa.

30-vuotias White teki tiettävästi itsemurhan vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän ja Carrey olivat päättäneet suhteensa.

Jim Carrey lensi Irlantiin osallistuakseen entisen rakkaansa hautajaisiin. Hän kulki hautaujaissaattueen mukana ja lohdutti edesmenneen Cathriona Whiten perhettä ja läheisiä.­

Hautajaisiin osallistui Daily Mailin mukaan noin 200 ihmistä, ja Carrey oli yksi Whiten arkunkantajista. Hän kantoi arkkua yhdessä Whiten läheisten kanssa ja halasi heitä sen jälkeen, kun arkku oli laskettu hautaan.

Jim Carrey (kuvassa oikealla taaimmaisena) kantoi ex-rakkaansa arkkua yhdessä tämän läheisten kanssa.­

Sureva kulkue kulki läpi Cappawhiten kylän, ja sen kärjessä olivat Carreyn lisäksi muun muassa Whiten äiti Brigid, äitipuoli, kaksi siskoa sekä velipuoli ja siskopuoli.

– Jim on ollut syvästi järkyttynyt Cathrionan kuolemasta. Se, että hän osallistuu Cathrionan hautajaisiin on vähintä, mitä hän voi tehdä kunnioittaakseen rakastamansa naisen muistoa, Carreyn läheiset kertoivat Sunday People -lehdelle.

Carrey ja White seurustelivat kaksi vuotta. He tapasivat toisensa Carreyn tähdittämän elokuvan kuvauksissa, joissa White työskenteli meikkaajana.

RadarOnlinen uutisoi muutama päivä sitten Whiten kirjoittaneen Carreylle jäähyväiskirjeen, jossa myös kertoi, miksi päätyi itsemurhaan.

– Jim, minä rakastan sinua. Anna minulle anteeksi. Minua ei ole tehty tätä maailmaa varten, White kirjoitti RadarOnline-sivuston mukaan.

Jutun yhteydessä olevalla videolla hautajaiskulkue kulkee poliisisaattueessa kylän läpi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?