Elastinen aloitti konserttinsa verhon takaa – yleisö villiintyi täysin - Viihde - Ilta-Sanomat

Katso kuvat! Elastinen aloitti konserttinsa verhon takaa – yleisö villiintyi täysin

Energinen Elastinen aloitti Hartwall Arenan keikkansa räväkästi.

9.10.2015 21:20

Rap-artisti Elastinen aloitti Hartwall Arenan keikkansa Eteen ja ylös -kappaleella yleisön hurratessa raivokkaasti. ELA Show’n on etukäteen kerrottu kertovan läpileikkauksen Suomen positiivisimman räppärin urasta. Lavalla nähdään Elastisen orkesteri ja yllätyksenä pidetyt tähtiartistit.

Elastisen konsertti alkoi videoinsertillä, jossa hän kertoi uransa käänteistä. Videolla Elastinen kertoi, että on tehnyt tämän päivän eteen täysillä töitä 16 vuotta.

Yleisö villiintyi täysin, kun Elastinen aloitti keikkansa esiintymällä verhon takana, jolloin vain hänen varjonsa näkyi.

– Pääsen nyt toteuttamaan kaikki ne haaveet, mitä mulla on ollut ja yleisö antaa mulle siihen mahdollisuuden, Elastinen kertoi Ilta-Sanomille Blockfest-festivaalilla elokuussa.

Tuolloin artisti kertoi, että hänen kahdella megakeikallaan nähdään visuaalisesti näyttävä show, johon kuuluu muun muassa mittava määrä valoja ja pyrotekniikkaa. Elastisen esikuvina ovat muun muassa jenkkiräppärit, joiden keikkoja artisti seuraa tiiviisti.

Energinen Elastinen veti kolme ensimmäistä kappaletta, kun lavalle astui ensimmäinen vierailija: poptähti Robin. Kaksikko veti radioaalloilla parhaillaan tiuhaan raikuvan Vahva-hittinsä.

Yleisöä pidettiin kuitenkin jännityksessä, sillä Robin asteli lavalle vasta kappaleen puolivälissä. Tätä ennen Robinin laulupätkät näytettiin videolta. Seuraavaksi tulishow'n valaistessa tähtiä he vetivät Suomen virallisen MM-kisakappaleen viime keväältä Kipinän hetki.

– Vau. Tästä saattaa tulla aika pitkä ilta, musta tuntuu että tää menee ihan silmänräpäyksessä, yleisön huomiosta häkeltynyt Elastinen lausui ottaessaan hiukan vesipullosta.

Alkuvuodesta Elastinen kertoi IS:lle, että Olympiastadionilla, Hartwall Arenalla ja Ratinan stadionilla keikkaillut Cheek avasi silmät jättikeikan mahdollisuudelle.

– Cheek avasi silmät, että tämä on mahdollista ja että ihmiset nauttivat tämänkaltaisista keikoista, Elastinen hehkutti kollegaansa alkuvuodesta.

Elastinen esiintyy loppuunmyydylle Hartwall Arenalle perjantaina 9. ja lauantaina 10. lokakuuta.

Juttua päivitetty 21.45.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?