Mitä ihmettä: Gigli-leffa taas ruudussa – jo viides kerta tänä vuonna!

Julkaistu:

Yöllä televisiossa
Tässä on elokuva, josta et hevillä pääse eroon: Gigli – rajua rakkautta on esitetty tänäkin vuonna jo neljä kertaa. Ensi yönä se tulee taas. Kanavan tiedottaja kertoo, miksi näin on.
Gigli – Rajua rakkautta, torstaina 8.10. aamuyöllä Kutonen klo 3.00

Tuntuuko sinustakin siltä, että aina kun avaat television, sieltä tulee tuttu elokuva: Gigli – rajua rakkautta ? Tämä ei ole pelkkä mielikuva, sillä Gigli-leffa on uusittu tänäkin vuonna jo neljä kertaa, ja ensi yönä se tulee taas.

Romanttinen leffa ilmestyi vuonna 2003, ja filmin on kerrottu olleen paljonkin muuteltu versio siitä, mikä sen alun perin piti olla. Tämä johtui ilmeisesti tuotantoyhtiön ja ohjaaja Martin Brestin välisistä kiistoista, vaikka Brest oli itse yksi leffan tuottajista.

Gigli-elokuva keräsi kuitenkin paljon huomiota, sillä päätähtinä olivat Ben Affleck ja Jennifer Lopez, jotka olivat rakkaussuhteessa. He purkivat kihlauksensa 2004.

IS Tv-lehden kriitikko Timo Kuismin muotoilee asian näin: ”Martin Brestin ohjaama romanttinen draamakomedia on Ben Affleckin ja Jennifer Lopezin ympärille kyhätty pökerryttävän surkea tekele.”

Gigli sai murska-arvostelut Yhdysvalloissa. Sitä on kutsuttu maailman surkeimmaksi elokuvaksi. Se sai kuusi Golden Raspberryä eli Razzie-palkintoa, jotka annetaan Yhdysvalloissa vuosittain huonoimmille elokuville ja näyttelijöille.


Tästä huolimatta Gigli on uusittu tänä vuonna Discovery Networks Finlandin TV5-kanavalla, Friillä ja Kutosella 2. tammikuuta, 11. huhtikuuta, 16. syyskuuta ja 6. lokakuuta. Sitä ennen se on esitetty televisiossa jo monta kertaa aikaisemmin.

– Elokuvia ostetaan isoissa paketeissa, ja jokaisesta leffasta maksetaan erikseen. Elokuvan esityksen maksuun sisältyy tietty määrä uusintoja, eikä niitä haluta jättää käyttämättä, sillä elokuvat ovat kalliita. Jos elokuva on tullut jo muutaman kerran parhaaseen katseluaikaan, se kannattaa esittää sellaiselle yleisölle, joka katsoo telkkaria prime timen sijaan yöllä. Esimerkkinä vaikkapa yövartijat tai yöhoitajat, kertoo Discovery Networks Finlandin viestintäpäällikkö Eerika Roos.

Mahtaako elokuva saada vielä jatkoa? Tätä saattaa ennakoida se, että Hollywoodissa juoruillaan entisten rakastavaisten Jenniferin ja Benin välien kenties lämmenneen taas sen jälkeen, kun Ben Affleck ja Jennifer Garner olivat ilmoittaneet erostaan.

Ota kantaa

Oletko nähnyt elokuvan Gigli – rajua rakkautta?

Kyllä 18% En 29% En, mutta haluaisin nähdä sen. 7% En, eikä voisi vähempää kiinnostaa. 46%
Ääniä yhteensä 1863

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt