25-vuotias malli paljasti järkyttävän hyväksikäytön Playboy-kartanon juhlista – haastoi koomikon oikeuteen - Viihde - Ilta-Sanomat

25-vuotias malli paljasti järkyttävän hyväksikäytön Playboy-kartanon juhlista – haastoi koomikon oikeuteen

– Kun Chloe Goins heräsi, hän oli järkyttynyt tapahtumista, 25-vuotiaan mallin asianajaja kertoo vuoden 2008 tapahtumista.

7.10.2015 13:17

Viime tammikuussa 25-vuotias malli Chloe Goins haastoi koomikko Bill Cosbyn oikeuteen välikohtauksesta, jonka kertoo tapahtuneen Playboy-kartanossa vuonna 2008. People-lehti valottaa verkkosivuillaan tapauksen taustoja. Lehden mukaan Cosby huumasi ja käytti Goinsia hyväkseen.

Goins on kertonut amerikkalaismedialle tahtoneensa tuoda kammottavan tapahtuman julki, jotta Cosby joutuisi vastuuseen lukuisista naisiin kohdistuneista teoistaan vuosien varrella.

Chloe Goins­

”Cosby on sarjaraiskaaja”

Chloe Goins väittää Cosbyn käyttäneen häntä hyväksi Playboy-kartanossa pidetyissä juhlissa vuonna 2008, kun hän oli 17-vuotias. Goins kertoo Cosbyn tarjonneen hänelle juoman, minkä jälkeen Goins kertoo tunteneensa olonsa sairaaksi ja menettäneensä tajuntansa.

– Goins heräsi ja huomasi rintojensa olevan märät ja tahmaiset, aivan kuin joku olisi nuollut niitä. Samaan aikaan Bill Cosby puri hänen varvastaan sängynpäädyssä, syytteessä kuvaillaan People-lehden mukaan.

– Kun Goins heräsi, hän oli järkyttynyt tapahtuneesta ja tivasi Bill Cosbyltä, mitä tämä oikein tekee. Tuolloin Bill Cosby poistui välittömästi huoneesta, syytteessä kuvaillaan.

Paparazzit kuvasivat Chloe Goinsin Los Angelesissa viime tammikuussa.­

Syytteessä todetaan, että Cosbylla on tapana huumata ja seksuaalisesti pahoinpidellä naisia ilman heidän suostumustaan.

– Tapahtumien luonne paljastaa sen, että Cosby on sarjaraiskaaja, joka on jatkanut näitä hirvittäviä tekoja jo 40 vuoden ajan.

Cosby on kieltänyt tapahtumat ja väittää olleensa New Yorkissa elokuun 9. päivä vuonna 2008, jolloin välikohtauksen väitetään tapahtuneen.

– Tätä on jatkunut aivan liian pitkään. On jo aikakin, että Bill Cosby joutuu vastuuseen rikoksistaan, Goins on sanonut asian lehdistötilaisuudessa.

Tapauksen käsittely on vielä kesken, mutta People-lehden mukaan tapahtuma saattaa mennä oikeuden käsittelyyn, koska se ei ole vielä vanhentunut, kuten useat muut Cosbyn tapaukset, joista koomikkoa syytetään.

Useat naiset ovat astuneet julkisuuteen ja kertoneet Bill Cosbyn käyttäneen heitä hyväkseen. Tunnetuin naisista lienee entinen huippumalli Janice Dickinson.­

Toinen tapaus oikeudessa

Bill Cosby joutuu oikeuden eteen lokakuun 9. päivä. Cosby on määrätty antamaan todistajanlausunto toisessa oikeusjutussa, jossa hänen väitetään käyttäneen, tuolloin 15-vuotiastak Judy Huthia seksuaalisesti hyväkseen vuonna 1974 Playboy-kartanossa.

Cosbyn on vastattava Judy Huthin asianajajan kysymyksiin 9. lokakuuta. Huth puolestaan vastaa Cosbyn asianajajien kysymyksiin 15. lokakuuta.

Koomikon asianajajat olisivat halunneet Huthin antavan lausunnon ensin, mutta tuomari oli eri mieltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?