Kalle Palander ja vaimo avoimena seksielämästä – ”Kalle ei enää ole trapetsitaiteilija makuuhuoneessa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kalle Palander ja vaimo avoimena seksielämästä – ”Kalle ei enää ole trapetsitaiteilija makuuhuoneessa”

Kalle ja Riina-Maija Palanderin suhteeseen on mahtunut monia myrskyjä. Fyysinen kemia on sitonut parin tiiviisti yhteen.

7.10.2015 6:57

Monilla on mielikuva urheilijoiden vaimoista pullantuoksuisina perheenäiteinä, jotka pysyttelevät kiltisti miehensä taustalla. Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander on toki perheen stara, mutta vaimo Riina-Maija pyörittää Palanderien perheessä myös omaa show’taan.

Kahden vahvan persoonan suhteessa tärkeä yhdessä pitävä liima on ollut vahva fyysinen kemia.

Palanderit nähdään tänään MTV3:lla Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, jossa Kalle toteaa seksin jääneen vähän vähemmälle pienten kaksosten synnyttyä.

– Vähän hiljaista on ollut näiden kaksosten takia nyt noiden aamupanojen kanssa. Vähän tässä on suhdehommat kärsinyt. Ei se nyt pelkästään kaksosten syy ole. Riinis on niin puhki aina, sehän on naisten perusselitys. Mä en ymmärrä sitä ollenkaan, Palander avautuu Veitolalle ohjelmassa.

Yökylässä Maria Veitolan jakso on kuvattu jo lähes vuosi sitten, ja parin mukaan nykyisin seksin vähyys ei ole enää ongelma, sillä kaksoset ovat jo isompia.

– Meillä on aina ollut periaate, että lapset eivät saa tulla ollenkaan makuuhuoneeseen eivätkä he nuku meidän välissä. Heti kun rintaruokinta jäi pois, lapset siirrettiin omaan huoneeseensa, Riina-Maija sanoo suoraan.

Riina-Maija ja Kalle kuvattuna viime vuonna Urheilugaalassa.­

Palandereiden makuuhuoneessa parisuhdetta hoidetaan mieluiten aamuisin.

– Aamut pitää käyttää hyväksi. Iltaisin on monesti niin väsynyt, että just ja just jaksaa repiä itsensä sänkyyn. Sen takia ne aamut on tärkeitä, Riina-Maija sanoo.

Riina-Maija pisti Kallen pasmat sekaisin

Parin mukaan fyysinen kemia on sitonut heidät tiiviisti yhteen alusta alkaen. Kalle rakastui Riina-Maijaan Rukalla kymmenen vuotta sitten.

– Riinis oli siellä töissä, ja se istui toimiston lattialla farkut jalassa ja jalat levällään. Mulla meni pasmat ihan sekaisin, enkä saanut puhuttua mitään. Se oli se kokonaisuus.

Riina-Maija puolestaan tykästyi Kallen jykevään profiiliin ja alppinistin reisiin. Nyt tosin ammattilaisuran jälkeen reidet ovat pienentyneet ja ex-urheilijan kehoon on tullut 7 lisäkiloa.

– Siitä se vähän ruikuttaa, kun pikku kessi on kehittynyt tohon keskivartalon kohalle, Kalle hymähtää.

– Niin, kun se ei enää ole sellainen trapetsitaiteilija tuolla makkarin puolella, kun kessi on siinä vähän tiellä. Ei taivu enää niin hyvin, Riina-Maija nauraa.

Lue Kallen ja Riina-Maijan avoin haastattelu kokonaisuudessaan päivän lehdestä.

Jutun videolla Kalle Palander kertoo Radio Suomipopin haastattelussa hänen ja Riina-Maijan ensikohtaamisesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?