”Yksi pikku vinkki: se vaippa meni väärin päin” – näin Marja Hintikka neuvoo kokematonta vaipanvaihdossa

rac

Julkaistu:

Uusi Tv-lehti
Marja Hintikka saa televisioon oman talk show’n, jonka teemana on vanhemmuus.
Monista ajankohtais- ja viihdeohjelmista tuttu Marja Hintikka saa nyt oman talk show’n Marja Hintikka Live. Vanhemmuutta käsittelevä ohjelma on ehtinyt jo herättää kohua muun muassa suorasukaisella suhteellaan seksiin.

Uudessa keskusteluohjelmassa Marja Hintikkaa peesaavat radiosta tutut kolmen pojan yh-äiti Jenny Lehtinen ja intellektuelli, tuore isä Heikki Soini. Ohjelmassa on myös julkkisvieraita, kuten Kalle Palander ja Tuomas Enbuske. Kalle lupaa kertoa seksielämästä pikkulasten vanhempana ja Tuomas siitä, kuinka töiden pitäisi jakautua.


– Maanantai ratkaisee, miten viikko lähtee käyntiin. Toivottavasti ihmiset pysähtyvät hengähtämään hetken ohjelmani äärellä. Toinen tärkeä asia on show’n tarjoama vertaistuki. Muillakin on samanlaista elämää, ja arjessa voi nähdä huumoria, Marja Hintikka sanoo.

MHL:n lisäksi myös suosittu musiikkiohjelma SuomiLOVE jatkuu TV2:lla marraskuussa.

Oheisella videolla IS:n lapseton toimittaja kokeilee vauvanuken avulla, kuinka vaipanvaihto sujuu. Kahden pienen lapsen äidiltä tulee hyviä neuvoja.

– Aivan mahtavalta näytti! Ehkä yksi pikku vinkki: se vaippa meni väärin päin. Tarrat tulevat etupuolelle, niin ei tule niin sanotusti läpi ihan sekunneissa, Marja evästää.

Marja Hintikka Live alkaa TV2:lla maanantaina 12. lokakuuta. Lue lisää ohjelmasta ja Marja Hintikasta uudesta Ilta-Sanomat Tv-lehdestä (41/2015)! Myynnissä 7.–13.10. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Uudessa IS Tv-lehdessä lisäksi:

  • Tv-lehti kulisseissa: Näin kuvataan Kauppaneuvos Jethroa
  • Anne Kukkohovin kootut nuorennusniksit
  • Tv-tuottaja Jupe Tuomola avaa hullunkurisen perhe-elämänsä kameroille
  • Kahdeksan sivun ristikkoextra, kahdeksan sarjan juonipaljastukset ja kaikkien viikon tv-elokuvien arviot
  • ...ja paljon muuta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt