Kurvikas tv-kokki Nigella Lawson laihtui rutkasti – söi ennen suklaata suruun - Viihde - Ilta-Sanomat

Kurvikas tv-kokki Nigella Lawson laihtui rutkasti – söi ennen suklaata suruun

Nigella Lawson nimeää hoikistuneen olemuksensa salaisuudeksi joogan ja monipuolisen ruokavalion.

6.10.2015 18:48

Kurvikas tv-kokki Nigella Lawson, 55, käänsi päitä tyköistuvassa mekossa viikonloppuna Cannesissa. Silminnähden hoikistunut kokkikaunotar paljastaa nyt Good Housekeeping -lehden haastattelussa, että hänen vaatekokonsa on pienentynyt koosta 46 kokoon 42.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Lawson sanoo, ettei seurannut orjallisesti vaa’an lukemia, vaan muutos tapahtui pikkuhiljaa oikeanlaisen ruokavalion ja liikunnan turvin.

The secret to Nigella's new trim figure? Slow yoga http://t.co/wsC3K4eguc pic.twitter.com/YxFzOziALG— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) 6. lokakuuta 2015

Lawson ei ole varma kunka monta kiloa varrelta on varissut, mutta hän uskoo olevansa paremmassa kunnossa kuin koskaan.

– On ihan totta, että viime vuosina painoni nousi merkittävästi, Lawson kertoo.

Nigella Lawson kuvattuna viime vuonna.­

Tv-kokki on aikaisemmin kertonut, että rankan avioeron aikoihin hän haki lohtua suklaasta ja naposteli myös muita epäterveellisiä herkkuja.

– En ole koskaan ollut dieetillä tai yrittänyt pudottaa painoa. Minusta tuntuu nyt, että painoni ei ole pudonnut kovinkaan paljon, mutta olen paremmassa kunnossa. Harrastan hidastempoista iyengarjoogaa, Lawson kertoo lehdelle.

Iyengarjoogassa opetellaan tuntemaan oma keho ja siinä painotetaan nivelille suotuisia liikkeittä.

– Se, että tunnen oloni hyväksi, on paljon tärkeämpää kuin se, että näytän hyvältä. Jooga saa minut tuntemaan oloni hyväksi. Teen päivän mittaan aina muutamia harjoituksia ilman mitään kiirettä.

Vielä 2013 Nigella oli huomattavasti tuhdimmassa kunnossa kuin nyt. Julkkiskokki erosi aviomiehestään Charles Saatchista riitaisissa merkeissä. Lawson on myöntänyt hakeneensa lohtua ruoasta aviokriisin keskellä.­

Kokki sanoo rakastavansa hyvää ruokaa, eikä ole jättänyt kokonaan herkkujakaan.

– Kenenkään ei pitäisi olla dieetillä, mutta kenenkään ei pitäisi myöskään syödä itseään sairaaksi. En halua elää pelkillä siemenillä, mutta pelkkä pihvin tai ranskalaisten syöminenkään ei ole hyväksi, Lawson muistuttaa.

Viime vuosien ruokatrendeille Lawson viittaa kintaalla.

– Puhdas ruokavalio tai muut trendit ovat auttamatta jo mennen talven lumia ensi vuonna. Vuoden päästä suositellaankin jo aivan eri ruokavaliota. Tasapaino on ruokavaliossa tärkeintä. Syömisessä turha hienostelu on aivan turhaa, hän sanoo.

Jutun videolla Nigella Lawson kuvattuna viime vuonna Good Morning America tv-show’n kuvauksissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?