Suomalaispariskunta tähdittää Ylen Seksikoulua – tuottaja kertoo totuuden seksikuvauksista: ”Mentiin käsikirjoituksen mukaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaispariskunta tähdittää Ylen Seksikoulua – tuottaja kertoo totuuden seksikuvauksista: ”Mentiin käsikirjoituksen mukaan”

Tuottaja Johanna Reen kertoo Ilta-Sanomille, miten Ylen uutuusohjelmassa esiintyvän suomalaispariskunnan seksikuvaukset tehtiin.

Kuvan pariskunta ei liity Ylen Seksikouluun.

6.10.2015 16:59

Ylen uudessa Marja Hintikka Live -keskusteluohjelmassa nähdään Seksikoulu-osio, jossa pariskuntia opastetaan löytämään lisäeloa parisuhteeseen ja seksielämään.

Seksikoulu-osiota varten Yle kuvasi suomalaispariskunnan useissa eri seksiasennoissa ja intiimeissä tunnelmissa. Ilta-Sanomat uutisoi asiasta ensi kerran maanantaina.

Ohjelman tuottaja Johanna Reen kertoi tiistaina Ilta-Sanomille, että Yleisradion kameroiden eteen seksipuuhiin uskaltautunut pariskunta on hyvin tavallinen suomalainen pari.

– He ovat ihan normaali suomalainen pariskunta, mitään ihmeellistä heissä ei ole. He ovat aikuisia ihmisiä, joilla on pitkä parisuhde takanaan ja heillä on yhteensä neljä lasta, Reen kertoi IS:lle.

Lue pariskunnasta lisää täältä.

Marja Hintikka Liven Seksikoulu-osuus kuvattiin Reenin mukaan studio-olosuhteissa, eikä suinkaan pariskunnan kotioloissa.

– Se on kuvattu lavastetussa studiotilassa. Kuvauksissa oli tuotantotiimi paikalla ja koko ajan mentiin käsikirjoituksen mukaan.

Tuottajan mukaan pari oli helppo suositella kuvauksiin mukaan.

– Meillä oli pätevät käsikirjoitukset ja tavoitteet esillä selkeästi alusta lähtien.

Yle kertoi maanantaina verkkosivuillaan, että ”opaspariskuntaa on kuvattu harrastamassa ihan oikeaa seksiä”. Tuottaja Reen kuitenkin myöntää, ettei näin aivan olekaan.

Suomalaispariskunta ei tuottajan mukaan ollut yhdynnässä Ylen kameroiden edessä.

– Varsinaista seksiaktia kuvauksissa ei tapahtunut. Mutta eihän se silti tarkoita, ettei kuvauksissa ollut seksiä. Se on vähän sitä, miten sen määrittelee, Reen sanoo.

– Kuvaukset tehtiin kunnioittavissa tunnelmissa. Mitään pornoa tässä ei ole edes yritetty kuvata, vaan kaikki on toteutettu Ylen arvojen mukaisesti.

Kuvauksissa esiintynyt suomalaispariskunta on tuottaja Reenin mukaan ohjelmasta tunnistettavissa, mutta hän korostaa, että pariskunta esitetään ohjelmassa tyylikkäässä valossa.

– Ohjelmassa opastetaan pariskuntia Seksikoulun avulla, että miten toista voi esimerkiksi koskettaa. Joku voi koskea toista aika jäykästi eikä siksi täytä toisen tarpeita.

– Meillä on sydän mukana tässä tuotannossa ja haluamme tehdä asiat huolella. Tarkoituksenamme on saada ohjelmaa seuraavat pariskunnat keskustelemaan, ja jos onnistumme siinä edes yhden pariskunnan kohdalla, tavoitteemme on saavutettu, Johanna Reen sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?