TV2:n Seksikoulu: 4-lapsisen perheen vanhemmat suostuivat seksipuuhiin Ylen kameroiden edessä – ”Tehneet paljon töitä tämän eteen” - Viihde - Ilta-Sanomat

4-lapsisen perheen vanhemmat suostuivat seksipuuhiin Ylen kameroiden edessä – ”Tehneet paljon töitä tämän eteen”

Ensi maanantaina alkavassa Marja Hintikka Live -keskusteluohjelmassa alkaa seksikoulu, jota varten suomalaispariskuntaa kuvattiin rakastelemassa.

Kuvan pariskunta ei liity Ylen Seksikouluun.

6.10.2015 11:08

TV2:lla ensi viikon maanantaina alkavassa Marja Hintikka Live -keskusteluohjelmassa kantavana teemana ovat ruuhkavuodet ja niihin liittyvät asiat. Ohjelmassa käsitellään esimerkiksi parisuhdetta ja yhtenä osiona ohjelmassa on Seksikoulu, jossa annetaan vinkkejä ja niksejä pariskuntien seksielämään.

Seksikoulua varten Yle pyysi yhtä suomalaispariskuntaa kameroiden eteen havainnoimaan seksiä, läheisyyttä ja toisen koskettamista, jotta suomalaiset saisivat elävöittäviä vinkkejä parisuhteisiinsa. Ilta-Sanomat uutisoi asiasta maanantaina.

Marja Hintikka Live -ohjelman tuottaja Johanna Reen kertoo Ilta-Sanomille, että Yleisradion kameroiden eteen seksipuuhiin uskaltautunut pariskunta on hyvin tavallinen suomalainen pari.

– He ovat ihan normaali suomalainen pariskunta, mitään ihmeellistä heissä ei ole. He ovat aikuisia ihmisiä, joilla on pitkä parisuhde takanaan ja heillä on yhteensä neljä lasta, Reen kertoo IS:lle.

Pariskunta valikoitui Seksikoulun kuvausten esimerkkipariksi tuotantotiimin tuttavapiirin kautta tehdyn seulontaprosessin myötä.

– Pariskunta löytyi muutaman mutkan kautta. He ovat huikea esimerkki, sillä he ovat tehneet paljon töitä tämän asian ja oman parisuhteensa eteen ja siksi he olivat helpoo valinta. He ovat puineet näitä samoja ruuhkavuosien parisuhteeseen liittyviä haasteita, mitä ohjelmassakin käsitellään, Reen kertoo.

– He ovat siis hyvin aito pariskunta.

Marja Hintikka Liven Seksikoulua varten kuvattu materiaali animoidaan ohjelmaa varten, eli ohjelmassa pariskunnan seksitoiminnot esitetään animoituina ja hieman sensuroituina.

Siitä huolimatta pariskunta on tuottaja Reenin mukaan tunnistettavissa tulevista Seksikoulussa esitettävistä inserteistä.

– Henkilöt ovat tunnistettavissa, mutta kyseessä on hyvin tyylikäs kokonaisuus. Mitään pornoa tässä ei ole edes yritetty kuvata, vaan kaikki on toteutettu Ylen arvojen mukaisesti, Reen sanoo.

Millaisen palkkion pariskunta sai osallistumisesta Seksikoulun kuvauksiin?– He saivat ihan tavallisen kuvauspalkkion, Reen sanoo.

Seksikoulun lisäksi Marja Hintikka Live -ohjelmassa käsitellään muitakin ruuhkavuosiin liittyviä asioita, joista lisää muun muassa ohjelman verkkosivuilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?