Triplassa irvailtiin Jari Aarniolle: ”Jääräpäisyydestä pisteitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Triplassa irvailtiin Jari Aarniolle: ”Jääräpäisyydestä pisteitä”

Uudessa Nelosen sunnuntai-illan komediasarjassa irvailtiin rohkeasti ajankohtaisille aiheille.

Arses-ryhmän sketsissä irvailtiin entiselle huumepoliisin pomolle Jari Aarniolle.­

4.10.2015 22:34

Uudessa Tripla-ohjelmassa kilpailee kolme ryhmää, joissa on yhteensä 12 näyttelijää. Viikoittain he esittävät suorassa lähetyksessä ryhmänsä käsikirjoittamia sketsejä.

Näyttelijöiden mentoreina toimivat viikoittain vaihtuvat näyttelijäkonkarit. Ensimmäisellä viikolla mukana mentoroivat muun muassa Putouksen käsikirjoittaja Jani Volanen ja legendaarisessa Studio Julmahuvissa jo loistanut Tommi Korpela.

Komediasarja lähti käyntiin irvailemalla ajankohtaisille mutta vaikeille aiheille. Ensimmäisen viikon aiheina kaikilla ryhmillä oli rikos.

Ensimmäisessä Sketsioni-ryhmän sketsissä irvailtiin huppupäämiehelle. Sketsi oli saanut vaikutteita reilu viikko sitten Lahdessa pienessä mielenosoituksessa tavatusta henkilöstä, joka oli pukeutunut rasistisen Ku klux klan -ryhmän mukaiseen asuun.

Sketsioni-ryhmän vitsissä syytetyn penkille oli joutunut valkoiseen kaapuun pukeutunut mies.­

– Emme yrittäneet sketsissä kertoa tästä samasta kaverista, vaan pyrimme luomaan täysin uuden skenaarion: mitä voi tapahtua, jos liima yhtäkkiä tarttuu ja lakana sotkeutuu päälle, ryhmässä mukana oleva Paavo Kinnunen kertoo IS:lle.

– Ajattelimme, että ehkä on hauskaa, jos yritämme selitellä, että tyyppi ei tahallisesti ole tehnyt sitä, Kinnunen jatkaa.

Seuraavassa, Arses-ryhmän sketsissä oli entinen huumepoliisin pomo Jari Aarnio vitsailun kohteena.

Arses-ryhmän sketsissä toimittaja oli saapunut kaikista syytteistä vapautetun Jari Aarnion kotiin tekemään haastattelua.­

Samuli Niittymäen, Eero Ritalan, Anna-Riikka Rajasen ja Santtu Karvosen muodostamassa Arses-ryhmän sketsissä Aarnio oli vapautettu kaikista syytteistä. Huumepiireihin ja moottoripyöräjengiin yhdistetyn Aarnion kotona ollut toimittaja sai miehen sketsissä melkein verekseltään kiinni.

– Jääräpäisyydestä pisteitä. Vaikka sanoin, että älkää tehkö näin, teitte silti, Jani Volanen sanoi sketsin jälkeen.

Arses-ryhmän sketsissä irvailtiin entiselle huumepoliisin pomolle Jari Aarniolle.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?