Kuvat: Silikonirinnat hankkinut Katri Sorsa paljastaa arpensa – ”Häpeän entistä ajatusmaailmaani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuvat: Silikonirinnat hankkinut Katri Sorsa paljastaa arpensa – ”Häpeän entistä ajatusmaailmaani”

– Epävarmuus heijastui siihen päivään, kun otin silikonit, Katri Sorsa kertoo.

4.10.2015 15:20

Viidakon tähtösistä ja tv-juontajana tutuksi tullut Katri Sorsa kirjoittaa blogikirjoituksessaan arvistaan. Sorsa kertoo ottaneensa 20-vuotiaana silikonirinnat turhamaisuuttaan.

– Kun olin nuori tyttö, haaveilin aina isoista rinnoista. Miksi? Poikaystäväni tykkäsivät sisustaa huoneensa isorintaisten naisten kuvilla, Katri kertoo ja jatkaa.

– Olin silloin vasta lapsi, mutta koin etten riittänyt. En kelvannut omana itsenäni. Tämä epävarmuus heijastui myös siihen päivään, kun otin silikonit.

Sorsa kertoo saaneensa silikonirintojen avulla varmuutta ja itseluottamusta.

– Ei rintojen kuuluisi olla noin isona osana elämää. Ei rakkaus itseään kohtaan saisi olla rinnoista kiinni, hän toteaa nyt 29-vuotiaana.

Sorsa kertoo rintojensa saaneen uuden merkityksen, kun hänen Elias-poikansa syntyi vuonna 2014. Sorsa kertoo, että hänelle on aivan sama, että hänen toinen rintansa on isompi kuin toinen, koska hän imettää vain yhdellä rinnalla.

– Nahka roikkuu ja lihaksen alle laitettu implantti ei tue rintoja tarpeeksi. En ikinä tule katumaan päätöstäni imettää pitkään. Häpeän entistä ajatusmaailmaani, että olisin lopettanut imetyksen aikaisemmin vain siksi, koska ”oma ulkonäkö” Sorsa toteaa.

Sorsa kertoo Ilta-Sanomille kirjoittaneensa blogikirjoituksen, koska yhä nuoremmat naiset ottavat silikonirinnat.

– Halusin kirjoittaa aiheesta rehellisesti. Jälkeenpäin ajateltuna en itse ottaisi silikonirintoja, varsinkaan niin nuorena, Sorsa toteaa puhelimitse ja jatkaa.

– Nukutus on aina riski ja ihmettelen, että vain nuoremmat ja nuoremmat 18–20-vuotiaat ottavat riskin ulkonäkönsä takia.

Sorsa esitteli blogissaan myös reidessään olevia arpia. –Vuosia sitten olin laiska, enkä jaksanut käydä salilla. Elin huonossa suhteessa, missä ei ollut enää rakkautta. Olin onneton ja join paljon olutta. Olin surullinen ja söin paljon roskaruokaa. Lihoin noin 25kg, Sorsa kertoo blogissaan.­

Hän kertoo ymmärtävänsä, miksi naiset ottavat silikonirinnat esimerkiksi menetettyään rintansa syövän vuoksi.

– Olen miettinyt silikonirintojen poistoa, koska elämäni on muuttunut niin paljon. Jos olisin saanut tytön, en olisi halunnut hänen tuntevan tarvetta leikata itsensä, että ulkomaailma hyväksyisi hänet.

Katri Sorsa Elias-poikansa kanssa viime lokakuussa. Katrin ja hänen Sasu-puolisonsa esikoinen syntyi huhtikuussa 2014.­

Videolla Katri Sorsa puhuu silikonirinnoilla imettämisestä Ilta-Sanomien haastattelussa viime tammikuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?