Ihmemies MacGyver palaa televisioon uusin jaksoin! Mutta comebackissa on myös huono puolensa - Viihde - Ilta-Sanomat

Ihmemies MacGyver palaa televisioon uusin jaksoin! Mutta comebackissa on myös huono puolensa

Richard Dean Anderson ei ole mukana, kun Ihmemies MacGyver -sarja palaa uusin jaksoin televisioon.

Richard Dean Anderson on alkuperäinen MacGyver, joka esitti Ihmemiestä yhteensä seitsemän tuotantokautta ja 139 jaksoa. Comeback-tuotantokaudella häntä ei mukana nähdä.­

3.10.2015 14:47

1980-luvun suosituimpiin sarjoihin kuuluva Ihmemies MacGyver on saamassa jatkoa. Hollywood Reporterin mukaan CBS-kanava on tuomassa MacGyverin takaisin televisioon uusien jaksojen kera.

MacGyverin paluu on osa 80-luvun suosikkisarjojen ja elokuvien comeback-buumia, sillä myös muun muassa A-Team ja Tappava Ase -elokuvat ovat saamassa jatkoa.

Harmillista MacGyverin paluussa tosin on se, että nimiroolia sarjassa näytellyt Richard Dean Anderson, 65, ei Hollywood Reporterin mukaan ole mukana uusissa Ihmemies-jaksoissa.

Hollywood Reporterin mukaan uudella tuotantokaudella MacGyver nähdään parikymppisenä ihmemiesuransa alkuvaiheessa. Sarjassa nähdään, kuinka MacGyver päätyy töihin Phoenix-yhtiöön tutkimaan ja estämään rikollista toimintaa ympäri maailmaa.

Sarjan käsikirjoittaa ja tuottaa NCIS: Los Angeles -sarjan takana oleva R. Scott Gemmill ja sarjan tuotantotiimissä on mukana Henry Winkler, joka tuotti MacGyveria myös 80- ja 90-luvulla. Sarjan pilottijakson, ja mahdollisesti myös koko uuden tuotantokauden ohjaa Hollywood Reporterin tietojen mukaan James Wan, joka on niin ikään yksi tuotantotiimin jäsenistä.

MacGyveria tehtiin aikanaan yhteensä seitsemän tuotantokautta vuosina 1985–1992 ja sarjaa esitettiin ABC-kanavalla. Suomessa sarjalla on laaja fanikuntansa ja 80- ja 90-luvulla Ihmemies MacGyver oli Suomen katsotuimpia ulkomaisia sarjoja. Sarjan uusintoja on esitetty näihin päiviin saakka Kutosella ja TV5-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?