Tiesitkö? Kaunareiden drinkit maistuvat oikeasti kamalilta – IS vieraili saippuasarjan kulisseissa

Kauniit ja rohkeat -sarjassa nähdään tänään vauvakutsut, joiden kuvauksia IS pääsi seuraamaan kulisseista käsin.

2.10.2015 6:12

Kauniit ja rohkeat, arkisin MTV3 klo 17.25

Valtaisan, Los Angelesissa sijaitsevan CBS-televisiokanavan tiloissa on monta unelmatehdasta. Tänään kurkistetaan Kauniiden ja rohkeiden studioon, jossa kuvataan kaksi kohtausta.

Niissä vietetään Hopen (Kim Matula) vauvakutsuja eli babyshower-juhlaa. Jaksot 6964 ja 6965 nähdään MTV3-kanavalla tänään perjantaina 2.10. ja ensi maanantaina 5.10.

Päivän ensimmäistä kohtausta tallentaa iso työryhmä. Hopen vauvakutsut järjestetään Forrestereiden olohuoneessa. Ohjaaja ja ääni-insinööri ohjeistavat tilannetta omista huoneistaan.

Kuvauksia valmistelee kokonainen ammattilaisten armeija. Näyttelijät harjoittelevat noin tunnin, aamukymmenestä yhteentoista.

Studion puolella koristellaan Forresterien olohuonetta juhlia varten. Juotavana näyttää olevan nyt tuoremehua, mutta usein juhlissa tarjoillaan myös ”alkoholijuomia”. Kaikki ohjelmassa juotavat drinkit ovat todellisuudessa alkoholittomia ja väriaineiden takia erittäin pahan makuisia.

Hopen vauvakutsuilla tarjoillaan tuoremehua odottava äiti huomioiden.

Päivän ensimmäisiä kohtauksia kuvattaessa kamerat, kuvaajat ja äänimiehet peittävät näkymän, mutta tv-ruutuja, joista kuvausten etenemistä voi seurata, on kaikkialla; myös näyttelijöiden työhuoneissa ja maskeeraamossa.

Puvustamossa on yhtä kova kuhina kuin studiollakin.

– Forrestereilla oli juuri näytös, muotisuunnittelija Glenda Maddox kertoo.

Glenda Maddox luo Forrester Creationsin pukuja todellisuudessa.

Glenda Maddox esittelee IS:lle yhtä Brooken hääpuvuista (Brookehan on mennyt sarjassa naimisiin tähän mennessä 12 kertaa). Pääsemme kurkistamaan myös vaatevarastoon, jossa on rooliasuja lattiasta kattoon asti.

Näyttelijöistä juuri tänään kiireisin on Hope Logania esittävä Kim Matula. Pääsemme jututtamaan Kimiä tämän pukeutumishuoneeseen.

 Olin tosi onnekas, kun pääsin Kauniisiin ja rohkeisiin vain kymmenen kuukautta Los Angelesissa oltuani. Olin säästänyt rahaa kaksi vuotta, jotta pääsisin kokeilemaan onneani.

– Olen nelisen vuotta vanhempi kuin Hope, mutta en silti vielä olisi valmis perheen perustamiseen, 26-vuotias Kim vertaa itseään ja roolihahmoaan.

Hopea esittävä Kim Matula kokee olevansa superonnekas, kun juuri hän saa näytellä Hopea. – Joskus myöhemmin olisi kiva kokeilla komediaa, Dallasista kotoisin oleva näyttelijä sanoo.

Tv-tuotanto ei vahvista, kuinka paljon hakijoita on Kauniissa ja rohkeissa vapaana oleviin rooleihin. Matula kuitenkin kertoo, että hän sai Hopen osan varmaan miljoonan halukkaan joukosta.

– Olin tosi onnekas, kun pääsin Kauniisiin ja rohkeisiin vain kymmenen kuukautta Los Angelesissa oltuani. Olin säästänyt rahaa kaksi vuotta, jotta pääsisin kokeilemaan onneani Dallasia suuremmissa ympyröissä.

Lue lisää Kauniit ja rohkeat -sarjasta uudesta Ilta-Sanomat Tv-lehdestä (40/2015)! Myynnissä 30.9.–6.10. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Katso kaikki päivän tv-ohjelmatiedot Iltapulusta!

Tiesitkö Kauniit ja rohkeat -sarjasta?

  • Sarjan tuotantoryhmään kuuluu 150 henkilöä.

  • Kuvauspäiviä on viikossa neljä.

  • Kauniita ja rohkeita esitetään sadassa maassa.

  • Yhdysvalloissa sarjaa katsoo päivittäin nelisen miljoonaa katsojaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?