Heidi Sohlberg paljastaa: Tämä yleinen kriisi johti eroon - Viihde - Ilta-Sanomat

Heidi Sohlberg paljastaa: Tämä yleinen kriisi johti eroon

Juontaja kertoo Loopin ja Me Naisten haastattelussa kriisistä, joka lopulta aiheutti eron.

1.10.2015 14:20

Juontaja ja vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg, 34, kertoo Loopin ja Me Naisten Olisinpa tiennyt -ohjelmassa kriisistään, joka vuonna 2012 johti avioerohakemuksen jättämiseen. Sittemmin Heidi ja aviomies Niklas Sohlberg palasivat takaisin yhteen. Heidi ja Niklas avioituivat reilu kymmenen vuotta sitten elokuussa 2005.

Vuonna 2007 syntyi parin esikoistytär Josefina 2007 ja vuonna 2009 kuopus Sofia. Lasten syntymän myötä Heidi vietti viisi vuotta kotona tehden satunnaisia juontokeikkoja.

– Olin käytännössä melkeinpä viisi vuotta kotona koko ajan. Nautin kotiäitinä olemisesta, mutta ehkä se ei kuitenkaan ollut mun luonteelle se ominaisin ja paras tapa. Totta kai olin iloinen, että minulla oli mahdollisuus olla kotona, kun ei ollut mitään kiirettä mennä töihin.

Heidi kertoo haastattelussa, että jälkeenpäin ajateltuna ratkaisu ei välttämättä ollut kovin hyvä.

– Olen kuitenkin tämmöinen tosi vauhdikas ja säpäkkä. Haluan aina vähän menoa ja meininkiä elämään. Ja sitten, kun asutaan tuolla Espoossa metsän keskellä ja olin siellä lasten kanssa. Nyt kun jälkikäteen miettii, niin olisi ehkä vähän enemmän pitänyt lähteä töihin, mennä ja tehdä.

– Sitten tuli kolmenkympin kriisi. Se olikin sitten sellainen pahimmanlaatuinen kriisi. Minulle se (kriisi) oli aika kova.

Heidi ja Niklas vihittiin Jyväskylässä elokuussa 2005.­

Heidi on aiemmin kertonut IS:n haastattelussa asuneensa puolitoista vuotta pois yhteisestä kodista, mutta kriisin jälkeen pariskunta päätti jatkaa yhdessä ja he menivät terapiaan korjaamaan liittoaan. Elokuussa Sohlberg kertoi IS:lle olevansa tyytyväinen, että pari pystyi selättämään aviokriisin.

– Kyllä kannattaa ponnistaa ylöspäin ahdingosta. Jos vain molemmat tekevät kaikkensa ja molemmat ovat halukkaita yrittämään, niin uskon, että kaikesta voi selvitä, Sohlberg sanoi IS:lle viime elokuussa.

Videolla Heidi Sohlberg Loopin ja Me Naisten Olisinpa tiennyt -ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?