Taina Kolkkala rakastui tv-sarjan kollegaansa: Vauva tulossa!

Julkaistu:

Uusi rakas & vauva
Yhdessä tv-sarjassa työskennelleiden Taina Kolkkalan ja Janne Ojaniemen ystävyys syveni rakkaudeksi vähitellen. Parin esikoisen on määrä syntyä noin kuukauden päästä.
Taina Kolkkalalla, 38, on ollut viime aikoina syytä suureen hymyyn. Porilainen poliisi ja Suomen ykköskeihäsnaiskaartiin kuulunut urheilija kävelee kotipihallaan suuren suuri maha pystyssä.

Taina jää äitiyslomalle ensi viikolla. Kesäloman jälkeen aika on mennyt ymmärrettävästi toimistotöissä pulpetin takana, sillä ulkomaailmassa poliisin työssä on omat riskitekijänsä.

– Ulkohommissa olisi ollut riskitekijöitä, ja ne ovat ymmärrettävästi rankkoja.


Taina myhäilee, että maha on huomattavasti isompi kuin silloin, kun hän odotti Kaisaa, 9. Tainalle on tullut 15 raskauskiloa. Kaisa odottaa jo kovasti tulokasta, kuten myös tuleva isä, Poliisit-tv-sarjassa Tainan parina ollut poliisi ja hänen työtoverinsa Janne Ojaniemi, 33.

– Minulla on tosi iso maha. Moni kysyy, tuleeko sieltä kaksi, mutta kyllä sieltä vain yksi vauva tulee. Olo on hyvin pyylevä, Taina nauraa heleästi.

– Elän onnellista aikaa ja tärkeintä on vain, että lapsi on terve. Tulin raskaaksi heti, kun annoimme sille mahdollisuuden. On kuin saisi toisen kultakimpaleen, hän kommentoi.


Taina kuvailee, että hän on heti herätessään onnellinen, kun vauva potkii.

– Nyt ei tarvitse kuin rauhassa nauttia tässä ja nyt, kun Kaisan kanssa halusin olla heti hyvässä kunnossa synnytyksen jälkeen keihään takia. Nyt voi keskittyä tuntemuksiin.

Janne ja Taina ovat työkavereita samasta tiimistä. He tulivat yhdessä tutuiksi suositussa Poliisit-sarjassa.

– Moni sanoi katsoessaan sarjaa, että meillä on kemiaa. Tuntemattomatkin ovat sanoneet, että teistä tulisi hyvä pari. Hassua, että ihmiset ovat nähneet sen. Ja kyllä, kyllä meillä kemiaa on, Taina nauraa.

– Olimme kauan ystäviä. Sitten Janne pyysi minut sienimetsään kaksi vuotta sitten, ja sitten se oli menoa.

Taina elämässä on tapahtunut vielä yksi episodi, joka vaikuttaa hänen elämäänsä juuri nyt. Hänen rakas mammansa, eli isänäitinsä, kuoli neljä viikkoa sitten.

– Kaisa oli mummille silmäterä, ja hän odotti paljon tulevaa vauvaa. Sain häneltä pienet villasukat, jotka odottavat nyt vauvaa. Hautajaiset olivat rankat, mutta elämä jatkuu. Mukana kulkee nyt hyviä muistoja, Taina miettii.

Tainan vaatteet: Sininen neulepusero, toppaliivi ja huivi Tommy Hilfiger ja tummansiniset farkut Mac. Kuvausvaatteet: Muotitavaratalo Ratsula, Pori.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt