Kauniit ja rohkeat -sarjan tähdillä mieletön etu – vuodessa lomaa 20 viikkoa!

Saippuasarjojen näyttelijöillä on monia työsuhde-etuja, jotka saavat heidät pysymään sarjassa. Kurkista videolta Kauniit ja rohkeat -sarjan kuvauspaikalle!

30.9.2015 6:15

Miksi amerikkalaisnäyttelijä haluaa työskennellä saippuasarjassa vuosia, jopa vuosikymmeniä? Näin voivat ihmetellä katsoja, joka ei tunne alaa.

Tosiasiassa saippuasarjan näyttelijällä on paljon työsuhde-etuja eli säännölliset työajat, pysyvä kuvauspaikka ja kunnon lomat. Kauniit ja rohkeat -näyttelijöillä esimerkiksi on uskomaton etu: 20 lomaviikkoa vuodessa. Sarjan kuvauksia tehdään neljänä päivänä viikossa. Päivät ovat työläitä, mutta niiden jatkoksi seuraa pitkä viikonloppu.

Tällaiset edut mahdollistavat vaikkapa vakaan perhe-elämän. Ja kun sarjaa tehdään hamaan tulevaisuuteen, on palkkakin taattu pitkälle eteenpäin.

Näyttelijä on menestynyt Hollywoodissa huomattavan hyvin, jos saa työtä päivittäisen tv-sarjan näyttelijänä. Jokaiseen rooliin on valtavasti hakijoita, ja minkä tahansa osan saaminen on kovan työn takana.

Katso videolta, miltä näyttää Kauniit ja rohkeat -sarjan kuvauspaikalla CBS:n studio 31:ssä Los Angelesissa! Siellä on kuvattu pitkälle yli 7 000 jaksoa kuuluisaa saippuasarjaa monikameratuotantona.

Kauniit ja rohkeat -sarjan Ericillä on asiaa Hopelle. Rooleissa ovat John McCook ja Kim Matula.

Lue lisää Kauniit ja rohkeat -sarjan kuvauksista uudesta Ilta-Sanomat Tv-lehdestä (40/2015)! Lehti on myynnissä 30.9.–6.10.2015 yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Katso kaikki viikon tv-ohjelmatiedot Iltapulusta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?