”Tuossa keskellä on vähän röpää” – Maria Veitola joutui bikineissä Bull Mentulan syyniin

Julkaistu:

Yökylässä
Maria Veitola kauhisteli joutumistaan Jari ”Bull” Mentulan arvioitavaksi.
Keskiviikkona MTV3:lla esitettävässä Yökylässä Maria Veitola -sarjan toisessa osassa toimittaja Maria Veitola vierailee fitness-yrittäjä Jutta Gustafsbergin luona.

Vierailun yhtenä ohjelmanumerona on vierailu Gustafsbergin ja hänen yrityskumppaninsa Jari ”Bull” Mentulan toimistolla. Ennen toimistolle menoa Gustafsberg suostuttelee Veitolaa, että tämä menisi bikineissä Mentulan arvioitavaksi.

Veitola, 42, suostuu, mutta hän kauhistelee asiaa runsaasti jo etukäteen.

– En ajatellut, että päätyisin bikineissä Jari ”Bull” Mentulan syynättäväksi. Tavallaan ihmisten tämmöinen kehollinen arvioiminen on vain jotenkin väärin ja outoa.


Automatkalla toimistolle Gustafsberg osoittaa erikoisella tavalla empatiaa Veitolaa kohtaan.

– Tää eka kerta on pahin, voin sanoa. Se on paha. En haluaisi olla nyt sun bikineissä tällä kertaa, Jutta Gustafsberg sanoo.

Toimistolle saavuttaessa Veitola myöntää Mentulalle jännittävänsä tämän arviointia.

– Tämä on ihan kauheeta, sanon ihan suoraan. Mutta sun ei tarvitse miettiä sitä, ei tarvitse säästellä sanoja. Ole rehellinen, Veitola sanoo Bullille.

– Mä lupaan sen. En säästele (sanoja), Mentula vastaa.


Kun Veitola astelee Mentulan ja Gustafsbergin eteen mustissa bikineissä, silmäilee Mentula häntä hyvin tarkoin ja pyytää Veitolaa kääntymään useaan kertaan, jotta näkisi tämän vartalon mahdollisimman hyvin.

– Sitten teet parhaasi, että saat sun pyllyn mahdollisimman pystyyn ja samalla myös rintakehän, Mentula käskee Veitolaa.

– Tämä tuntuu mun pyllyn esittelyltä, mutta tavallaan sitähän tämä on! Veitola sanoo.

– Se on hetki esineenä, Mentula kuittaa.

Lopuksi Mentula antaa arvionsa Veitolan vartalosta.

– Pakara on sellainen, että halutaan, että se olisi vähän pystympi ja vähän pyöreämpi. Jalat on aavistuksen ohuehkot. Tuossa keskellä on vähän röpää. Mutta on vain pieni puristus, että tuon saisi pois, Mentula sanoo tarkoittaen Veitolan keskivartaloa.

– Mutta hyvin siisti kunto kokonaisuutena.

Veitola on palautteesta varsin yllättynyt ja helpottunutkin.


Viime huhtikuussa MeNaiset-lehden haastattelussa Veitola kertoi, että koki arvostelun alaiseksi joutumisen vastenmieliseksi.

– En ollut ennen ollut tilanteessa, jossa minua arvostellaan lihakimpaleena. Oli mielenkiintoista tajuta, miten vastenmielistä se oli. Seisoin siinä kuin palkintolehmä, josta sanottiin, että tuossa on liikaa ja tuossa röppöä ja käännys vielä, Vietola kuvaili lehdessä tuolloin.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla keskiviikkoisin klo 20.05.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt