Uhkean Cocon piskuinen raskausvatsa kummastuttaa faneja – ”ainoastaan rintani ovat kasvaneet” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uhkean Cocon raskauskuva hämmentää faneja – ”minne katosi vauvavatsa?”

Räppäri Ice-T ja hänen vaimonsa Coco Austin odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Cocon piskuinen raskausvatsa on joutunut Hollywoodissa tarkkaan syyniin.

28.9.2015 18:18

Coco Austinin raskaus on edennyt jo seitsemännelle kuulle, mutta timmin Cocon vatsa on pyöristynyt raskauden aikana vain hieman.

Hollywoodissa Cocon piskuinen kumpu onkin laittanut huhumyllyn liikkeelle, että todellisuudessa Coco ja Ice-T käyttäisivät sijaissynnyttäjää.

Coco julkaisi sunnuntaina kuvan, jossa hän poseeraa läpikuultavassa sinisessä paidassa. Kuvasta ei erota raskausvatsaa juuri ollenkaan. Cocon Instagram ja Twitter-tileillä fanit käyvät kiivasta keskustelua siitä, miten Cocon vatsa voi olla niin huomaamaton.

Jos kuva ei näy, niin katso se täältä.

– Miten voi olla mahdollista, että yhdessä kuvassa sinulla on vauvavatsa ja toisessa se onkin kadonnut? Minne vatsa katosi?Toivottavasti et yritä huijata meitä! Cocon Instagramissa puhistaan.

Povipommi on yrittänyt katkaista huhuilta siivet julkaisemalla mm. paljastavan bikinikuvan, jossa hän esittelee vauvavastaansa.

Pregnant Coco Austin is NOT afraid to show off her baby bump http://t.co/icN8MT87mj pic.twitter.com/cp3biPkq1B— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) 8. syyskuuta 2015

Jos twiitti ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Coco on kertonut Instagramissa, että ainoastaan hänen rintansa tuntuvat kasvaneen raskauden aikana.

– Moni on kysellyt, että missä ihmeessä on raskausvatsani. No, vauvakilot ovat menneet suoraan rintoihini! Olen niin kiitollinen, että en ole kärsinyt raskauspahoinvoinnista tai joutunut luopumaan korkokengistä. Olen lihonut vain pari kiloa, Coco kertoi faneilleen syyskuun alussa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se täältä.

Jutun videolla Coco ja Ice-T kuvattuna heinäkuun lopussa, pian raskausuutisen julkistuksen jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?