Ensitreffit alttarilla -morsianta ärsyttää: Mies tiskaa väärin ja jättää pöntön kannen ylös

Julkaistu:

Ensitreffit alttarilla
Ronin mielestä tiukka ja vahvat mielipiteet omaava Tanja on tullut kuitenkin pikku kriisien jälkeen pois hiekkalaatikolta.
Ensitreffit alttarilla -sarjan tiistain jaksossa nähdään, kuinka Jouni ja Mari muuttavat yhteen. Tilanne on jännittävä, etenkin Marille, joka myöntää sen jännittävän häntä enemmän kuin alttarilla olo.


Parilla on ollut vaikeuksia, sillä he ovat joutuneet olemaan paljon erossa Jounin työkiireiden takia, ja Mari on ollut välillä ärhäkkä.

– Olen ärhäkkä luonne, mutten tunnista nyt itseäni. Tuntuu, että olen ollut skeptinen, vaikka haluaisin vain tietää, mitä tästä tulee, Mari kertoo parisuhdeterapeutti Maaret Kallion luona Jouni vierellään.

He ovat kuitenkin luottavaisia, että nyt on aikaa tutustua toisiinsa kunnolla. Jouni osoittaa olevansa myös herkkä mies.

Pariskunnista Antti ja Sari ovat kuin yhtä suurta rakkautta, vaikka Sari osoittautuukin aamuäreäksi. He ovat ruokaostoksilla jo kuin vanha pari ja Antti kertoo, että tuntuu siltä kuin he lukisivat toistensa ajatuksia.


Aviopareista Tanja ja Roni ovat päässeet viime kerran asumiskriisistä eteenpäin, vaikka Tanja ihmetteleekin jaksossa Ronin tapaa laittaa likaiset astiat astianpesukoneeseen. Tanjalle sopii enemmän kuin hyvin se, että he asuvat viikon Helsingissä ja viikon Nummelassa.

Tanja kertaa viime aikojen tapahtumia siskolleen. Hän on tuntenut olonsa ailahtelevalta.

– Mikä ärsyttää, niin vessanpöntön kansi. Se ei muista laskea sitä alas, Tanja nauraa siskolleen.


Yhteistapaamisessa Roni kertoo, että parilla on ollut pikku kinaa, mutta tämä viikko on ollut hyvä. Hän arvostaa Tanjan huumorintajua, mutta pitää tätä tiukkana ja naisena, jolla on vahvoja mielipiteitä joissakin asioissa.

– Ronin mukaan olen istunut hiekkalaatikossa, mutta nyt olen tullut hiekasta pois, Tanja nauraa Maaret Kallion yhteistapaamisessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt