Tv-viikko: Parisuhdepeliä paratiisissa, uutta nordic noiria & Karl Pilkington ääliömatkailee taas - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-viikko: Parisuhdepeliä paratiisissa, uutta nordic noiria & Karl Pilkington ääliömatkailee taas

IS Tv-lehti valitsee maanantaisin viikon kiinnostavimmat katsottavat.

28.9.2015 8:20

 

1. Ängelby, ke Fem klo 21.00

Uusi ruotsalainen nordic noir -sarja kiinnostaa. Kahdessatoista osassa nähdään, kuinka Vera (Mia Skäringer) yrittää lapsineen aloittaa uuden elämän pikkukaupungissa menetettyään sekä miehensä että työnsä. Kaikki ei varmasti mene niin kuin Strömsössä.

2. Karl Pilkington: Elämän tarkoitus, to TV2 klo 20.00

Koomikko Karl Pilkington oli muikea matkamies sarjassa Ääliö ulkomailla, ja nyt hän lähtee viisiosaisessa Elämän tarkoitus -sarjassaan taas reissuun. Voi olla hauskaa pohtia junttimaisen ihanan brittimiehen mukana elämän suuria kysymyksiä. Ensimmäisessä jaksossa Karl syyttää leffoja häähössötyksen synnyttämisestä ja tutkii, ovatko intialainen perheliitto tai pikahäät Las Vegasissa mielekkäitä vaihtoehtoja.

3. 6D: 100 asiaa ennen kuolemaa, la Kutonen klo 22.00

Moni meistä miettii, mitkä asiat ainakin tahtoisi vielä tehdä elämänsä aikana. Ystävän kuolema pysäytti Sebastian Terryn, joka laati listan haluamistaan kokemuksista ja lähti toteuttamaan niitä pitkin maailmaa. Tämä nähdään amerikkalaisessa 6D-dokumentissa.

VIIKON JOKERI: Paratiisihotelli, ti Nelonen klo 21.00

Taas uusi kotimainen parinhakuun perustuva tosi-tv-kisa – mitä tämä enää voi antaa? No, ainakin kovaa suhdepeliä. Ehkäpä myös kauniita maisemia, luksushuvilan kuvia, nättejä ja komeita ihmisiä, ja ehkä ripaus draamaakin. Ja täytyyhän tätä vilkaista ainakin nähdäkseen, miten Sara Sieppi onnistuu juontajana.

Katso kaikki viikon ohjelmatiedot Iltapulusta!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?