Erja Häkkinen avautuu rankoista vuosistaan julkisuudessa: Minua haukuttiin noita-akaksi

Julkaistu:

Henkilöhaastattelu
Mika Häkkisen entinen puoliso on pysytellyt tietoisesti poissa julkisuuden valokeilasta.
Erja Häkkisellä, 53, ei ole kiire mihinkään, vaikka kalenterissa lukee kolmen päivän ajan tapaamisia tapaamisten jälkeen.

Perjantaina hän lanseerasi ruotsalaisen ex-huippujalkapalloilijan Tomas Brolinin kanssa amerikkalaiset urheiluvaatejätit Starterin, Danskin ja Cheetahin Suomeen.

– Olen ollut tietoisesti pois julkisuudesta. Se ei kiehdo, ja sitä on tullut jo tehtyä. Jos mukana on jokin järkevä ajatus, jolla pystyy vaikuttamaan, olen mukana. Nyt haluan lanseerata halpoja, mutta laadukkaita urheiluvaatteita. Ei ole mitään järkeä maksaa käyttövaatteen logosta.


Erja ei väsy puhumasta valinnoista. Jos valittaa, että elämä on yhtä helvettiä ties minkä asian tai ihmisen takia, pitää katsoa peiliin.

– Angsti pitää purkaa sisältäpäin. Sanotaan, ettei meillä ole aikaa. Kyllä on. Minä pystyn olemaan nyt itselleni armollisempi kuin puolet elämästäni. Julkinen elämä oli rankkaa ja ei saanut epäonnistua. Minua haukuttiin noita-akaksi. Sellainen kuluttaa energiaa. Julkisuus on ollut hyvä koulu, sillä se opettaa. Helppoa ei ole elämä kenelläkään.

– Minä otan noita-akka-puheet ihan positiivisena asiana. Minähän olen sellainen positiivinen noita-akka, hän nauraa niin, että huone raikaa.

Lue lauantain Ilta-Sanomista Erja Häkkisen harvinainen henkilöhaastattelu kokonaisuudessaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt