140 neliön koti kävi pieneksi – Kaikkonen ja Taiveaho myyvät omakotitaloaan 428 000 eurolla - Viihde - Ilta-Sanomat

140 neliön koti kävi pieneksi – Kaikkonen ja Taiveaho myyvät omakotitaloaan 428 000 eurolla

Kansanedustajan ja hänen puolisonsa Tuusulassa sijaitseva omakotitalo on myynnissä.

Tuusulan kellokoskella sijaitsevan omakotitalon hintapyyntö on 428 000 euroa.­

25.9.2015 13:56

Kansanedustaja Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho ehtivät asua idyllisen punaisessa talossaan seitsemän vuotta. Nyt Tuusulan Kellokoskella sijaitseva talo on kuitenkin myynnissä ja kolmihenkinen perhe etsii itselleen aiempaa suurempaa kotia.

Kaikkosesta ja Taiveahosta tuli viime syksynä pienen pojan sijaisvanhempia.

Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho vierailivat viime marraskuussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuvauksissa.­

Kaikkonen kertoi talon myynnistä perjantaina Facebook-sivullaan.

– Pitkään harkittuamme ja haikein mielin teimme loppukesästä päätöksen laittaa rakas kotitalomme myyntiin. Olemme viihtyneet täällä erittäin hyvin, mutta nyt tarvitsemme hieman enemmän tilaa. Talo sopii erinomaisesti esimerkiksi perheelle, jossa on lemmikkieläimiä. Luonto on lähellä ja naapurustokin on mukava. Haemme uutta kotia ensisijaisesti Tuusulan Kellokoskelta tai lähiseudulta.

Lisää tilaa perheelle

Kaikkonen kertoo Ilta-Sanomille lisätilaa tarvittavan paitsi elämiseen ja asumiseen, myös työtiloiksi.

– Tietysti kun meillä perhe on kasvanut, niin se tässä on taustalla ja jos haaveilee siitä, että vieläkin porukka joskus ehkä vielä kasvaa, niin siltäkin varalta on tarvetta, hän muotoilee.

Uusi koti on haussa samalta alueelta kuin vanha. Kaikkonen ja Taiveaho eivät ole vielä miettineet tarkkaan, kuink paljon suurempi uuden talon tulisi olla.

– Ollaan hyvin siellä Tuusulan Kellokoskella viihdytty, niin ensisijaisesti siltä seudulta. Mutta emme ole vielä kovin tarkkaan katsoneet, mitä on tarjolla.

Haikein mielin uuteen

Kaikkosen mukaan myynnissä oleva talo on herättänyt jo jonkin verran kiinnostusta, mutta kauppoja ei ole toistaiseksi vielä tehty.

– Se on aika erikoislaatuinen se meidän paikka, koska siinä on iso tontti, joten se sopisi hyvin perheelle, jolla on kotieläimiä. Taloon kuuluu pari hehtaaria laidunmaata, joten sopisi vaikka hevoselle, Kaikkonen tuumaa.

Kun uusi koti jossain vaiheessa löytyy, uskoo Kaikkonen lähdön olevan vaikea.

– Se on ollut kiva paikka, ja ollaan tykätty asua siinä. Siinä mielessä vähän haikein mielin eteenpäin, mutta aika aikaa kutakin. Ja elämäntilanteen muuttuessa ihmiset joutuu silloin tällöin muuttamaan, kyllähän se on useimmille suomalaisille tuttu tilanne.

Kaikkosen ja Taiveahon 1920-luvulla rakennetussa talossa asuinneliöitä on 140 ja sen kokonaispinta-ala on 250 neliömetriä.

Talossa on neljä huonetta, tupakeittiö, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja ulkosauna. Tontilla on myös tallirakennus, riihi ja autotalli.

Talon myyntihinta on 428 000 euroa, ja se on myynnissä Oikotiellä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?