Toivo Sukari myöntää IS:lle: Pyysin Lolaa topless-mainokseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Toivo Sukari myöntää IS:lle: Pyysin Lolaa topless-mainokseen

Lola Wallinkoski paljasti uusimmassa Seiskassa Toivo Sukarin houkutelleen häntä aikanaan poseeraamaan ilman rintaliivejä mainokseensa.

Liikemies Toivo Sukari on tunnettu lennokkaista ideoistaan.­

24.9.2015 15:59

Lola Wallinkoski on elämänsä aikana ollut mukana lukuisissa kohuissa. Yksi parhaiten muistettavista lienee Masku-huonekaluyrityksen 2000-luvun alun rohkea mainos, jossa Lola keikisteli alusvaatteissa sängyllä ja käsitteli viekottelevasti porakonetta.

– Toivo Sukari olisi halunnut, että olisin kokonaan yläosattomissa, mutta siihen vedän rajani, Lola paljasti uusimmassa Seiskassa raottaessaan tulevan elämäkertansa sisältöä.

Tapaus ei jäänyt kaivelemaan rempseää naista.

– Se oli sitä topless-buumin aikaa vielä, ja olisihan Topi sillä saanut entistä isomman kohun aikaan, Lola nauraa Ilta-Sanomille

– Aina kun nähdään Topin kanssa, vaihdetaan pari sanaa mainoksesta ja naureskellaan yhdessä.

Sukari vahvistaa tarinan Ilta-Sanomille.

– Kyllähän mä rohkeana poikana Lolalta silloin kysyin, että josko yritettäisiin oikein kunnon vaikutusta, että lähtisi sänkykauppa kunnolla käyntiin, mutta eihän Lola suostunut, Sukari naurahtaa.

Lola Wallinkoski kohautti vuonna 2001 Maskun mainoksissa.­

Lopulta mainoksen esittäminen kiellettiin seksistisenä.

– Mutta silti se muistetaan! Lopulta Lola esiintyi uudessa mainoksessani haalarissa niin, että pelkät silmät näkyivät, Sukari sanoo.

Lola Wallinkoski kuvattuna vuonna 2014.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?