Sattuiko vahinko? Victoria Beckham lähti juhlista valtava märkä läikkä housuissaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Sattuiko vahinko? Victoria Beckham lähti juhlista valtava märkä läikkä housuissaan

Mitä tapahtui Victoria Beckhamille hänen omissa juhlissaan?

Victoria Beckhamin juhlat päättyivät ikävästi.­

24.9.2015 6:45

Spice Girls -yhtyeen entinen jäsen, nykyään muotisuunnittelijana menestyvä Victoria Beckham juhli tiistaina ystäviensä kanssa Mayfair-liikkeensä yksivuotispäivää Lontoossa.

Juhlissa oli vieraina liuta tunnettuja julkisuuden henkilöitä, kuten Noel Gallagher, Ellie Goulding, Sara McDonald ja Jade Jagger sekä Victorian ja David Beckhamin poika Brooklyn, 16.

Juhlat nousivat kuitenkin julkisuuteen Victorian kannalta epämieluisista syistä, sillä kun Victoria ja David Beckham poistuivat juhlista aamuyöllä puoli kolmen aikaan, paikalla olleet paparazzit ikuistivat pariskunnan, josta etenkin Victoria yritti väistellä ja vältellä salamavalojen eteen joutumista.

Victoria yritti piilotella David Beckhamin selän takana paparazzien edessä.­

Syy ujosteluun selvisi keskiviikkona julkaistuista kuvista, jotka paljastivat, että Victorian tummien housujen haarovälissä oli valtava, märkä läikkä, joka näkyi housuissa sekä edestä että takaa.

Housujen haaroista paljastui iso läikkä.­

On toistaiseksi epäselvää, mitä Victorialle ja hänen housuilleen oli käynyt juhlissa, mutta mitä ilmeisimmin tapaus nolostutti 41-vuotiasta muotisuunnittelijaa, joka olisi varmasti halunnut yksivuotisjuhlista muistettavan jotain aivan muuta kuin märkä läntti hänen housujensa haarovälissä.

Märkä läntti näkyi Beckhamin housuista myös takaapäin.­

Ensimmäisenä Suomessa Victoria Beckhamin housujen märästä läikästä uutisoi Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?