Putouksessa esiintyvä Mari Perankoski: ”Katsoin Putousta viimeksi ensimmäisellä tuotantokaudella” - Viihde - Ilta-Sanomat

Putouksessa esiintyvä Mari Perankoski: ”Katsoin Putousta viimeksi ensimmäisellä tuotantokaudella”

Näyttelijä tunnustaa, ettei ole katsonut suosikkisarjaa sen ensimmäisen tuotantokauden jälkeen.

Mari Perankoski­

23.9.2015 13:20

Näyttelijä-käsikirjoittaja Mari Perankoski, 45, kertoo lähteneensä mukaan Putous-suosikkisarjaan, koska viime tuotantokaudella työskenteli oli niin hauskaa. Viime vuonna esitetty kuudes tuotantokausi oli ensimmäinen, millä Perankoski oli mukana.

– Viime kaudella oli niin mukavaa. Silloin minulla oli ehkä vähän liikaa muita töitä, mutta nyt olen saanut hieman paremmin järjesteltyä tämän. Ajattelen, että kyllä tämä vähän syksyyn kuuluu, Perankoski kertoo.

Putouksen suorien tv-lähetysten seuraaminen ei ole kuulunut Perankosken lauantai-illan rutiineihin.

– Pakko tunnustaa, että en ole Putousta katsonut kunnolla sitten ensimmäisen tuotantokauden jälkeen. Ensimmäiseltä kaudelta suosikkihahmona mieleen jäi Elina Knihtilän näyttelemä Vaalimaan vampyyri.

Oma hahmoaan Perankoski kertoo vielä kehittelevänsä.

– Minulla on vielä useampi vaihtoehto, joista en ole vielä osannut päättää. Ratkaisuun vaikuttaa se, että kun deadline tulee, niin on pakko tehdä päätöksiä. Sitten on vain pakko päättää, mikä näistä hahmotelmista on sellainen, mikä tuottaa eniten ja alkaa puhua itsekseen.

Jos sinusta julkaistaisiin lööppi, mitä siinä lukisi?

– Apua, mitäköhän siinä lukisi... Jotain: ”Mari Perankoski nakuilee ET-lehden kanssa – keski-ikäistä ahdistusta.”

Putouksen seitsemännellä tuotantokaudella (vas.) Ville Tiihonen, Joonas Nordman, Essi Hellén, Riku Nieminen, Jenni Kokander, Mari Perankoski, Kari Ketonen ja juontaja Heikki Paasonen.­

Putous alkaa MTV3-kanavalla 24.10. kello 19.30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?