Näin Silta jatkuu! Kolmoskauden keskiössä on Sagan menneisyys ja suku – varo juonipaljastuksia - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Silta jatkuu! Kolmoskauden keskiössä on Sagan menneisyys ja suku – varo juonipaljastuksia

Laatunsa säilyttävän Sillan kolmannella kaudella Saga Norén joutuu kohtaamaan äitinsä ja menneisyytensä. Varo, arvio sisältää paljastuksia ensimmäisistä jaksoista!

22.9.2015 16:23

Silta, sunnuntaisin 27.9. alkaen TV1 klo 22.00

Sillan odotettu kolmas kausi alkaa tutun synkeissä merkeissä ja vangitsevasti. Malmöstä löytyy brutaalisti murhatun tanskalaisen naisen ruumis. Uhri osoittautuu näkyväksi homojen oikeuksia puolustaneeksi aktivistiksi.

Malmön poliisista Saga Norén (Sofia Helin) saa murhan tutkittavakseen. Tanskasta hän tarvitsee uuden työparin. On kulunut vuosi siitä, kun Saga ilmiantoi työparinsa ja ystävänsä Martin Rohden (Kim Bodnia) murhasta.

Kööpenhaminan poliisista työpariksi määrätään vastentahtoinen, topakka Hanne Thomsen, jonka yhteistyö Sagan kanssa ei ota sujuakseen. Vapaaehtoiseksi työpariksi ilmoittautuu Kööpenhaminasta Henrik, jolla on jokin oma salainen projekti meneillään.

Sofia Helin näyttelee taas Saga Norénia.­

Silta linkittää jälleen onnistuneesti murhatutkimuksen ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Käsittelyyn pääsevät netin vihapuhe ja sen seuraukset. Sananvapaus ja -vastuu ottavat mittaa.

Sarjan faneille erityisen kiinnostavaa on se, että nyt mukaan tulee Sagan äiti, kuolemaisillaan oleva isä ja edesmennyt sisar. Mitä salaisuutta ja syyllisyyttä Saga kantaa sisällään? Onko Saga tai joku muu perheestä syyllistynyt menneisyydessä rikokseen?

 Faneille kiinnostavaa on se, että nyt mukaan tulee Sagan äiti, kuolemaisillaan oleva isä ja edesmennyt sisar. Mistä Saga kantaa syyllisyyttä?

Sofia Helin on jälleen uskomaton roolissaan. Sagan yritykset toimia oikein sosiaalisissa tilanteissa ovat ihastuttavan surkuhupaisia.

Kaksi ensimmäistä jaksoa tarjoaa paljon uusia koukkuja, joiden ratkeamista odottaa malttamattomana. Kaikkiaan kolmannelta kaudelta on lupa odottaa paljon.

Kauden ensimmäinen jakso esitetään sunnuntaina samaan aikaan Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Islannissa.

Oheisella videolla Sofia Helin kertoo sarjan kolmannesta kaudesta Helsingin Sanomien haastattelussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?