Tältä Maisa Torppa näyttää suoraan sängystä nousseena: ”Jengi valittaa, vaikka olisin meikissä tai ilman” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tältä Maisa Torppa näyttää suoraan sängystä nousseena: ”Jengi valittaa, vaikka olisin meikissä tai ilman”

Maisa Torppa kirjoittaa Instagramissa ihmisten kommentoineen hänen käyttävän liikaa meikkiä. Niinpä hän julkaisi kuvan suoraan sängystä nousseena.

21.9.2015 15:29

Tuulitunneli-panelisti ja tosi-tv-tähti Maisa Torppa julkaisi maanantaina Instagramissa itsestään käsittelemättömän kuvan.

Torppa kirjoittaa Instagramissa saavansa ihmisiltä somessa paljon palautetta siitä, että hän on näyttää töissä liian laitetulta.

Vastalauseeksi hän julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa suoraan sängystä nousseena.

– Kiitos palautteesta, että olen liian laittautunut töissä. Tässä siis meikämamma suoraan sängystä nousseena. Nauttikaa! Valituksia otetaan vastaan ensi vuoden puolella, hän kirjoittaa ja korostaa kuvan hashtageissa, ettei kuvaa ole käsitelty millään tavoin.

Torpalla on Instagramissa yli 12 000 seuraajaa. Kuva onkin saanut muutamassa tunnissa satoja tykkäyksiä ja runsaasti kommentteja.

– Tän kuvan pointti oli että porukka valittaa vaikka olisin meikissä tai ilman, Torppa kirjoittaa ja sanoo rusketuksen korostavan hänen kasvoissaan olevia pieniä arpia.

Maisa Torppa poisti kuvan Instagram-tililtään maanantai-illan aikana ja lisäsi sen tilalle uuden kuvan, jossa on omien sanojensa mukaan ilman meikkiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juttua muokattu 19.18. Maisa Torppa poisti alkuperäisen kuvan Instagram-tililtään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?