17-vuotias näyttelijä palasi julkisuuteen rintojen pienennysleikkauksen jälkeen: ”Tunnen oloni viimein oikeaksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

17-vuotias näyttelijä palasi julkisuuteen rintojen pienennysleikkauksen jälkeen: ”Tunnen oloni viimein oikeaksi”

Moderni perhe -sarjasta tuttu Ariel Winter huokuu nyt itsevarmuutta.

20.9.2015 15:31

Ariel Winter, 17, kertoi elokuussa avoimesti Glamour-lehden haastattelussa H-kupin rintojen vaikeuttaneen hänen elämäänsä ja tuottaneen hänelle suuria kipuja.

– Ne alkoivat tehdä niin kipeää, etten enää kestänyt kipua. Jotkut serkuistani ovat käyneet rintojen pienennysleikkauksessa, joten ratkaisuni ei tullut shokkina perheelle, Winter kuvaili Glamour-lehdelle.

Winter kävi kesäkuun alussa rintojen pienennysleikkauksessa, joka onkin tuonut nuorelle näyttelijälle roimasti itsevarmuutta. Winter kuvaili Glamourille olevansa nyt sinut itsensä kanssa.

Leikkauksen jälkeen maltillisesti julkisuudessa esiintynyt Winter kuvattiin perjantaina Variety-lehden järjestämissä juhlissa onnellisen oloisena. Hän oli valinnut ylleen avonaisen ja hoikkaa uumaa korostavan mustavalkoisen mekon.

Ariel Winterin kuppikoko vaihtui 70H-kupista 75E-kuppiin. –Tein sen itseni vuoksi. En voi edes pukea sanoiksi, kuinka mahtavalta minusta nyt tuntuukaan tuntea olonsa oikeaksi, hän kuvaili elokuussa Glamour-lehden haastattelussa­

Winter on aikaisemmin tuskaillut asuvalintojen kanssa ja hän on kertonut peitelleensä rintojaan ylisuurilla tai todella tiukoilla vaatteilla.

– Punaiselle matolle jouduin pukeutumaan todella tiukkoihin mekkoihin, koska mikään muu ei näyttänyt hyvältä. Silloin ihmiset arvostelivat asuvalintojani, eikä niitä pidetty sopivana minun ikäiselleni tytölle, Winter harmitteli Glamourin haastattelussa.

Nyt ongelmat näyttävät olevan historiaa ja Winter huokui itsevarmuutta valkoisessa mekossaan.

– Tämä tunne on uskomaton. Tunnen oloni viimein oikeaksi, Winter iloitsi Glamour-lehdelle elokuussa.

Ariel Winter kuvattuna perjantaina Variety-lehden juhlissa.­

Nuori näyttelijä on kertonut joutuneensa rintojensa koon takia kiusatuksi. –Ihmiset lähettivät viestejä sosiaalisessa mediassa, kuinka lihava ja ällöttävä minä olen, Winter on paljastanut.­

Ennen Ariel Winter joutui pukeutumaan todella tiukkoihin mekkoihin, koska suuret rinnat vaikeuttivat sopivien vaatteiden löytämistä.­

Jutun videolla Ariel Winter kuvattuna SAG-gaalassa tammikuussa, ennen rintojen pienennysleikkausta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?