Viihde

Kirjailija Jackie Collins kuoli - Joan Collinsin koskettava twiitti leviää

Julkaistu: , Päivitetty:

77-vuotias kirjailija Jackie Collins menehtyi rintasyöpään Los Angelesissa. Hänen sisarensa muisti koskettavalla twiitillä.
Jackie Collins oli sairastanut yli kuusi vuotta. Asiasta kertoo kirjailijan perhe tiedotteessa.

Britanniassa syntynyt Collins asui ja työskenteli Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan myyntimenestyskirjoista, joista suuri osa kuvasi Hollywoodin elämää. Collinsin kirjoihin lukeutuivat muun muassa Maailma on täynnä aviomiehiä ja Unelmakaupungin naisia. Monista hänen kirjoittamistaan tarinoista tehtiin elokuva- ja televisiosovituksia.

– Hän eli hienon elämän ja oli perheensä, ystäviensä ja miljoonien lukijoidensa rakastama, Collinsin perhe sanoi tiedotteessaan.

– Hän oli todellinen innoittaja, tienraivaaja naisille kaunokirjallisuudessa ja luova luonnonvoima. Hän jää elämään luomissaan hahmoissa, mutta kaipaamme häntä jo enemmän kuin sanat voivat kuvailla, Collinsin kolme tytärtä sanoivat tiedotteessa.

Jackie Collins oli näyttelijä Joan Collinsin sisko.


Joan Collins muisti sisartaan koskettavalla twiitillä.

"Hyvästi, kaunis ja rohkea pikkusiskoni. Rakastan ja kaipaan sinua ikuisesti. Lepää rauhassa", Joan kirjoitti twiitissään.Jos twiitti ei näy kunnolla, voit lukea sen täältä.