Ryhmäseksiä ja nyrkkitappeluita – tätäkö on luvassa kohutussa Paratiisihotellissa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Ryhmäseksiä ja nyrkkitappeluita – tätäkö on luvassa kohutussa Paratiisihotellissa?

Pohjoismaissa Paratiisihotelli-tosi-tv-sarja on tullut tutuksi poikkeuksellisen rohkeana realitynä. Tullaanko samanlaista menoa näkemään myös Suomessa?

17.9.2015 14:31

Tänä syksynä televisioon saadaan Suomessa uusi tosi-tv-formaatti kun Paratiisihotelli alkaa Nelosella 29.9.

Pohjoismaissa Paratiisihotelli-tosi-tv-sarjaa on esitetty jo yli kymmenen vuotta ja sarja on tullut tunnetuksi etenkin kosteista illanvietoistaan ja kilpailijoiden vilkkaasta seksielämästä.

Etenkin Ruotsissa ja Tanskassa sarja on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä, sillä välillä kilpailijat ovat ottaneet rajusti yhteen ja talossa on tapahtunut asioita, joita ei voi televisiossa parhaaseen katseluaikaan esittää.

IS listasi eräät Pohjoismaiden Paratiisihotelli-sarjojen vauhdikkaimmat käänteet.

Prinsessa Sofiakin osallistui Paratiisihotelliin

Erityisesti Ruotsissa Paratiisihotelli on hyvin suosittu ja sarjan tapahtumia seurataan ruotsalaislehdissä tarkoin.

Ruotsin Paratiisihotelli on tullut tutuksi suomalaisille prinssi Carl Philipin vaimon prinsessa Sofian takia, joka osallistui ohjelmaan vuonna 2005. Sofia pärjäsi Paratiisihotellissa hyvin ja pääsi finaaliin saakka.

Prinsessa Sofia oli ennen tosi-tv-tähti.­

Tuolloin tv-katsojat seurasivat silmä tarkkana Sofian ja toisen Paratiisihotelli-kilpailija Olinda Castiellen riitoja, joista kirjoitettiin laajasti ruotsalaislehdissä.

Lee-Britt harrasti SM-leikkejä

Sofian kanssa samalla kaudella kilpaillut Lee-Britt Higgins kohahdutti ruotsalaiskatsojia harrastamalla Paratiisihotellissa seksiä useiden mieskilpailijoiden kanssa.

Nahkaruoskalla mieskilpailijoita ruoskineen Lee-Brittin toiminta hotellissa oli niin vauhdikasta, että Expressen-lehden mukaan sarjaa esittävä TV4-kanava pähkäili tuolloin miten saisi leikattua kuvamateriaalin niin, että naisen edesottamuksia voisi esittää myös televisiossa.

Paratiisihotelli perustuu amerikkalaiseen Paradise Hotel -formaattiin, josta on nähty omat versionsa mm. Norjassa, Tanskassa, Venäjällä ja Ruotsissa.­

Kun Lee-Britt lopulta äänestettiin pois Paratiisihotellista, suuttui hän silmittömästi, eikä suostunut poistumaan.

– Kaikki pelkäsivät häntä. Lee-Britt yksinkertaisesti kieltäytyi lähtemästä, muut kilpailijat kertoivat tuolloin kauhunhetkistään kameroille.

Paratiisihotellin kolmas kausi vuonna 2009 tuli Ruotsissa tunnetuksi etenkin pelimiehen maineessa olevan Stefan Grantorpin edesottamuksista.

Grantorp joutui keskelle kolmiodraamaa kun hän ensin vietti kiihkeitä hetkiä Dalin Nanon kanssa ja hiipi myöhemmin illalla toisen Paratiisihotellin asukkaan Erika Johnsonin peiton alle.

Seuraavana aamuna naiset saivat tietää miehen vierailleen molempien luona.

– Olen sinkku ja teen mitä sinkut tekevät, Grantorp ilmoitti puolustuksekseen.

Stefan GrantorpPosted by Peter Knutson on 17. tammikuuta 2010

Nyrkkejä heilutellut kilpailija joutui lähtemään

Vuonna 2013 Paratiisihotellissa koettiin poikkeuksellisen raju ja väkivaltaiseksi yltynyt yhteenotto, kun Emelie Rydberg ajautui sanaharkkaan toisen kilpailijan kanssa.

Posted by Emelie Rydberg on 15. heinäkuuta 2015

Emelie kaatoi olutta Samir Badranin päälle ja haukkui tätä koiraksi. Pian talossa oli piru irti kun kilpailijat kävivät toistensa kimppuun.

Emelie hakkasi häntä lehmäksi haukkunutta Niklas Örniä ja iski nyrkillä myös erästä naiskilpailijaa.

Emelie poistettiin Paratiisihotellista väkivaltaisuuden takia ja hän ei saanut osallistua sarjan finaalilähetykseen, eikä sarjan jälkeisiin juhliin.

Viettelijä-Saga särki Kristianin sydämen

Eräs Paratiisihotellin kilpailija koki viime vuonna suuria sydänsuruja kuvauksissa.

Ruotsalaiskaunotar Saga Scott iski silmänsä Paratiisihotelliin kesken kauden saapuneeseen nuoreen komistukseen ja päätyi heiluttamaan miehen kanssa peittoa vain parin tunnin tutustumisen jälkeen.

29.9. alkaen Suomessa päästään seuraamaan 11 sinkun edesottamuksia Suomen Paratiisihotellissa.­

Sagaan ihastunut Kristian Täljeblad itki ja huusi sydänsuruaan muille asukkaille.

– Haluan hypätä kalliolta! Kristian itki lohduttomasti.

Uima-altaan tapahtumat järkyttivät

Vuonna 2013 Tanskan Paratiisihotellin tapahtumat kuohuttivat katsojia.

Viisi kilpailijaa harrasti ryhmäseksiä hotellin uima-altaassa. Tuolloin sarjaa esittävä TV3-kanava sai valtavan palauteryöpyn sarjan tapahtumista ja Katsojat vaativat kanavaa lopettamaan sarjan esittämisen.

Kohusta huolimatta Tanskan Paratiisihotelli on kerännyt maassa paljon katsojia ja siitä esitetään jo kymmenettä kautta.

Jutun videolla Suomen Paratiisihotellin traileri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?