Viihde

Kreml kehotti pilapuhelun soittajia pyytämään anteeksi Elton Johnilta

Julkaistu:

Huijauspuhelu
Kremlin lehdistöpäällikkö Dmitri Peskov kehotti venäläistä pilailukaksikkoa pyytämään huijauspuhelua anteeksi Elton Johnilta, mutta ei Vladimir Putinilta.
Kyse on huijauspuhelusta, jossa venäläiset tv-kasvot Vladimir Krasnov eli ”Vovan” ja Aleksei Stoljarov eli ”Lexus” ja soittivat brittilaulajalle teeskennellen olevansa presidentti Vladimir Putin ja tämän lehdistöpällikö,

– Minä kyllä suosittelisin pyytämään anteeksi Elton Johnilta, hän on varsin kunnioitettu ja rakastettu esiintyjä meilläkin. Ei varmaankaan ollut kovin hyvä asia pilailla näin, Dmitri Peskov sanoi uutistoimisto Interfaxille.

Kun toimittaja kysyi, pitäisikö pilailukaksikon pyytää anteeksi myös Peskovilta itseltään, tämä vastaisi:

– Haluaisin mahdollisimman vähän huomiota vaatimattomalle persoonalleni.

Jostain syystä toimittaja ei kuitenkaan edes kysynyt, pitäisikö kaksikon pyytää anteeksi Putinilta - eikä Peskov sitä myöskään vaatinut. Sen sijaan Peskov toisti Kremlin jo aiemmin ilmoittaman kannan, jonka mukaan tapaaminen Elton Johnin kanssa on periaatteessa mahdollista.

– Sanon vielä kerran, että olen varma siitä, että jos Elton Johnin puolelta tulee sellainen pyyntö, niin Venäjän presidentti on valmis tapaamaan hänet ja antamaan vastauksia niihin kysymyksiin, joita hänellä on, Peskov sanoi.

Stoljarov ja Krasnov kertoivat Russkaja sluzhba novostei -radiolle, että he olivat yrittäneet jo soittaa Elton Johnille Peskovin neuvoa noudattaen. Toistaiseksi anteeksipyynnön esittäminen ei ole kuitenkaan onnistunut.

– Hän on yksinkertaisesti piiloutunut meiltä. Me halusimme soittaa ja kertoa hänelle tästä pilasta, mutta valitettavasti hän ei vastaa enää meille sen paremmin kuin ulkomaisillekaan tiedotusvälineille, Lexus-taiteilijanimeä käyttävä Stoljarov sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt