Instagram-ilmiöksi nousseella peppujulkkiksella rankka tausta - Viihde - Ilta-Sanomat

Instagram-ilmiöksi nousseella peppujulkkiksella rankka tausta

Fitness-tähti Michelle Lewin avautuu vaikeista teinivuosistaan. Splash Newsin välittämässä kuvassa näkyy itkevä nuori.

Michelle Lewin ennen ja nyt.­

17.9.2015 5:11

Fitness-tähti Michelle Lewinillä, 27, on sosiaalisessa mediassa lähes kymmenen miljoonaa seuraajaa. Hänen upea kroppansa ja terveelliset elämäntapansa inspiroivat naisia ympäri maailmaa.

Splash Newsin mukaan harva kuitenkin tietää, että Lewin oli aiemmin lähes anorektinen, koska hänellä ei ollut varaa ruokaan.

Lewin kertoo kasvaneensa köyhyydessä Venezuelassa. Hän opiskeli, teki töitä, auttoi kasvattamaan veljiään ja meni nälkäisenä nukkumaan.

Michelle Lewin 14-vuotiaana.­

Teini-iässä 162-senttinen Lewin painoi pahimmillaan 38 kiloa ja oli ”aina sairas”. Hänellä oli tapana piiloutua väljien vaatteiden alle, ja hän joutui poikaystäviensä pettämäksi.

Rakastuttuaan ruotsalaiseen Jimmy Lewiniin nainen muutti Eurooppaan, ja hänen painonsa nousi 65 kiloon. Sen jälkeen Lewin päätti ryhtyä malliksi ja alkoi tuunata kroppaansa määrätietoisesti.

Vuosien ajan naiselle kerrottiin, että hän on liian lyhyt ammattimalliksi. Instagramin avulla Lewin löysi lopulta kutsumuksensa ja elää tätä nykyä huipputerveellisesti.

– Olen ylpeä kaikesta siitä, jonka olen saavuttanut. Se tuli kovan työnteon, kurin ja kärsimyksen kautta, Lewin toteaa.

Hänen faneihinsa lukeutuu muun muassa Jada Pinkett-Smith. Asia selvisi, kun Pinkett-Smithin aviomies Will Smith halusi päästä samaan selfie-kuvaan fitness-tähden kanssa.

Michelle Lewin muutti Eurooppaan rakastuttuaan ruotsalaiseen Jimmy Lewiniin.­

Tänä päivänä Michelle Lewinillä on miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?