Lastenklinikoiden kummien hallituksessa istuva Elastinen: ”Olen pikku hiljaa saanut enemmän vaikuttaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lastenklinikoiden kummien hallituksessa istuva Elastinen: ”Olen pikku hiljaa saanut enemmän vaikuttaa”

Rap-artisti Elastinen nousi keskiviikkona Hartwall Arenan lavalle yhdessä muiden kotimaisten huippuartistien kanssa.

Elämä lapselle -konsertissa esiintynyt Elastinen (keskellä) yhdessä Robinin ja Jussi 69:n kanssa.­

17.9.2015 0:03

Elämä lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa keskiviikkona esiintynyt Elastinen oli tapahtumassa myös järjestävän tahon puolesta. Artisti on kuulunut puolentoista vuoden ajan Lastenklinikoiden kummien hallitukseen.

– Julkisessa ammatissa katson, että minulla on valtaa vaikuttaa tiettyihin asioihin. Olen pikku hiljaa saanut enemmän vaikuttaa suurempiin asioihin, Elastinen kertoo IS:lle.

– Esimerkiksi näissä konserteissa minusta voi olla enemmänkin hyötyä, artisti lisää.

Lasten ja nuorten asioihin on Elastisen mukaan tärkeä puuttua ja vaikuttaa. Ihmisten motivointi on kuitenkin hänen vahvin puolensa – ei politikointi.

– Tämä on aika yksinkertainen tapa vaikuttaa. Näistä asioista ei voi olla eri mieltä kukaan. Ei ole minulta mitenkään poliittisesti suuntautunut kannanotto.

Kesän Elastinen on kuvannut omaa televisio-ohjelmaansa. MTV-kanavalla nähtävässä Elastinen feat. -musiikkiviihdeohjelmassa vierailee kotimaisia huippumuusikoita, joiden kanssa tehdään alusta loppuun uusi kappale.

– Samalla ohjelmaa tehdessä syntyi uusi levyni. Olen julkaissut 11 levyä omalla tavallani, joten oli hienoa päästä kokeilemaan uudenlaista tapaa lähestyä musiikintekemistä, hän sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?