Anssi Kela puhuu epävarmuudestaan: ”Pidän itseäni usein muita tyhmempänä, huonompana ja rumempana” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anssi Kela puhuu epävarmuudestaan: ”Pidän itseäni usein muita tyhmempänä, huonompana ja rumempana”

Muusikko Anssi Kela tunnustaa olevansa monissa asioissa epävarma ihminen.

12.9.2015 19:20

Muusikko Anssi Kela on arvostettu musiikintekijä, mutta hän tunnustaa silti olevansa monissa asioissa hyvin epävarma itsestään.

Kela kirjoittaa tunnnoistaan Facebook-päivityksessä.

–  Minä olen monissa asioissa hyvin epävarma ihminen. Esimerkiksi ulkonäkö: omasta mielestäni näytän lähinnä oravan peräaukolta. Tai sosiaaliset tilanteet: olen yleensä vieraampien ihmisten seurassa hiljaa, koska minulla leikkaa hitaasti, enkä osaa ottaa keskustelussa tilaa. Pidän itseäni usein muita tyhmempänä, huonompana ja rumempana, Kela kirjoittaa rehellisesti, mutta toteaa pitävänsä itsestään kaikesta huolimatta sellaisena kuin on.

Yhdestä asiasta muusikko on itsessään kuitenkin erityisen ylpeä: akustiset soolokeikat. Perjantaina alkavalla neljännellä Vain elämää -kaudellakin mukana oleva muusikko sanoo hallitsevansa akustiset soolokeikat todella hyvin.

– Minut on heitetty kitarani kanssa niin monenlaisiin avantoihin, että tiedän nousevani aina pinnalle. Aito itseluottamus on aivan eri asia kuin katteeton henkseleiden paukuttelu tai ylimielisyys.

Kela onkin pitänyt livekeikkoja faneilleen usein suoraan Facebookin kautta. Live-lähetyksiä on usein seurannut useampi tuhat silmäparia.

Olen viime päivinä miettinyt itsevarmuutta. Minä olen monissa asioissa hyvin epävarma ihminen. Esimerkiksi ulkonäkö:...Posted by Anssi Kela on Friday, September 11, 2015

Mikäli päivitys ei näy oikein, näet sen myös täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?