Kaisa Liski haluaa kansanedustajaksi – ”Kotimainen politiikka on kiva harrastus” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaisa Liski haluaa kansanedustajaksi – ”Kotimainen politiikka on kiva harrastus”

Televisiosta tuttu kiinteistövälittäjä Kaisa Liski aikoo asettua ehdolle eduskuntaan seuraavissa vaaleissa.

Liski aikoo tavoitella paikkaa eduskunnasta joko kokoomuksen tai keskustan riveistä.­

10.9.2015 20:42

Kaisa Liski kertoi Ilta-Sanomille torstaina Habitare-messuilla asettaneensa tavoitteeksi nousta kansanedustajaksi seuraavissa eduskuntavaaleissa 2019.

– Kyllä se on virallista. Jos terveyteni ei petä, aion asettua ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa reilun kolme vuoden päästä. Haluan kansanedustajaksi, Liski sanoo.

Politiikka on Liskille jollain tavalla tuttu alue, sillä hän on ehtinyt toimia yhden kauden ajan Vantaan kaupungin varavaltuutettuna kokoomuksen riveistä. Nyt Liski haluaa kuitenkin päästä enemmän sisään kotimaiseen politiikkaan ja päästä vaikuttamaan asioihin kansanedustajana.

– Tykkään kivoista harrastuksista, ja kotimainen politiikka on todella mielenkiintoinen ja kiva harrastus. Olisi todella kiva mennä mukaan politiikkaan, Liski sanoo.

– Joku varmasti ajattelee, että mitä annettavaa minulla voisi kansanedustajana olla ja tiedänkö politiikasta yhtään mitään. Mutta olen varavaltuutettuna istunut useissa Vantaan kunnallisvaltuuston kokouksissa ja uskon myös, että minulla olisi työ- ja elämänkokemukseni ansiosta paljon annettavaa.

Vantaan varavaltuutettuna Liski oli kokoomuksen edustajana, mutta eduskuntaan Liski saattaa pyrkiä pääministeripuolue keskustan riveistä.

– Periaatteessa minulla on kaksi vaihtoehtoa: kokoomus ja kepu. Aiemmin olen ollut kokoomuksen riveissä, mutta nyt kun asun maalla ja kepustakin on tullut erittäin yrittäjähenkinen, niin koen keskustan olevan minulle parempi puolue.

Liskin kirja Kiinteistökuningatar (Bonnier) julkaistaan lokakuussa. Liskin mukaan kirja ei ole elämäkerrallinen, vaan se keskittyy Liskin työuraan.

– Luvassa on pikkupaljastuksiakin vuosien varrelta ja olen varautunut, että joku ottaa niistä nokkiinsa. Kirjassa on myös erilaisia vinkkejä ja elämänohjeita. Odotan kovasti, miten ne neuvot tavoittavat yleisön, Liski sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?