Lehtiväite: Superpari Beyonce ja Jay Z eroamassa – tekstiviestit paljastivat uskottomuuden

rac

Julkaistu:

erohuhuja
Beyoncen ja Jay Z:n avioliiton uskotaan ajautuneen karille.
Eropapereita on jätetty tänä vuonna tiuhaan tahtiin Hollywoodissa. Erityisen paljon ihmetystä on herättänyt Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin yllätysero alkukesästä, joiden eroa puidaan vieläkin julkisuudessa.

Pian eropaperit jättivät Megan Fox ja Brian Austin Green, sekä Mad Man -tähti John Hamm ja hänen vaimonsa.

Nyt Beyoncen ja Jay Z:n uskotaan ilmoittavan avioerosta piakkoin.


Parilla uskottiin olevan aviohuolia jo viime syksynä kun Beyoncen Solange-sisko ja Jay Z ottivat yhteen oudossa hissitappelussa. Tuolloin amerikkalaislehdet uskoivat väkivaltaisen selkkauksen saaneen alkunsa siitä, että Solange sai tietää Jay Z:n pettäneen Beyoncea.

RadarOnlinen mukaan Beyonce on kertonut avoimesti lähipiirilleen avioliiton olevan ohi ja pari ilmoittaa erosta piakkoin.

– Liitto on ohi. Beyonce on lopen kyllästynyt esittämään onnellista vaimoa ja haluaa pois liitosta, RadarOnlinelle kerrotaan.

RadarOnlinen mukaan Beyonce on esiintynyt tänä vuonna julkisuudessa hyvin harkiten, eikä hän ole juuri antanut haastatteluja. Syykin on selkeä, sillä poptähti ei halua vastata uteluihin avioliitostaan.

– Hän ei halua kuulla uteluja siitä, miksi hän ja Jay Z eivät ole hankkineet toista lasta. Hän on sanonut perheelleen ja ystävilleen ihan suoraan, että hän aikoo nyt siirtyä elämässään eteenpäin, lähipiiristä paljastetaan.

Jay Z:n mahdollisista naisseikkailuista on huhuttu jo vuosien ajan. Vuonna 2011 amerikkalaislehdet uutisoivat Jay Z;llä olevan salalapsi huippumallin kanssa. Räppärin uskottiin ostaneen mallikaunottarelle ja lapselle hulppean kartanon Trinidadista ja tapaavan lastaan säännöllisesti.

Jay Z:llä sutinaa Rita Oran kanssa?

– Alkukesästä Beyonce löysi Jay Z:n puhelimesta epäilyttäviä tekstiviestejä. Beyonce uskoo miehellä olevan suhde jonkun suojattinsa kanssa. Beyonce tivasi asiasta Jay Z:n ystäviltä ja he vahvistivat Beyoncen pahimman pelon tulleen toteen.

– Beyonce otti aviomiehensä puhutteluun ja vaati tältä selitystä tekstiviesteille. Sen jälkeen hän pakkasi tavaransa ja lähti.


Omaa levy-yhtiötään pyörittävä Jay Z on auttanut urallaan eteenpäin monia naisartisteja, kuten Rihannaa ja Rita Oraa.

In Touch -lehden mukaan Jay Z on viihtynyt erityisen paljon poptähti Rita Oran kanssa.

– Hän ei ymmärrä miksi Jay Z yrittää pitää yllä kulisseja, kun he pystyvät hädin tuskin olemaan edes samassa huoneessa. Beyonce on varma, että Jay Z on kiinnostunut Rita Orasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt