Nyt puhuvat Hottisten hylkäämät ja haukkumat treffikumppanit – ”Se kommentti harmitti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt puhuvat Hottisten hylkäämät ja haukkumat treffikumppanit – ”Se kommentti harmitti”

Hottikset-sarjan tiistaisessa avausjaksossa sarjan sinkut laukoivat suoria sanoja treffikumppaneistaan. Nyt heidän deittinsä saavat suunvuoron.

9.9.2015 7:07

Tiistaina Nelosella esitetyssä Hottikset-sarjan avausjaksossa seurattiin Tommin, Martan ja Juhan ensimmäisiä treffejä ohjelman tiimoilta.

Tommi meni treffeille delfinaarioon tamperelaisen Saara-Marian kanssa, Martta meni Joonaksen kanssa drinkkikoulutukseen ja Juha vietti treffejään Janin kanssa helsinkiläisravintolassa.

Avausjaksossa treffeistä mielipiteitään laukoivat pääasiassa vain hottissinkut. Tommi, Martta ja Juha kertoivat treffikumppaneistaan hyvin tylyjäkin mielipiteitä, mutta treffikumppanit eivät itse päässeet puolustautumaan tai sanomaan omia näkemyksiään hottiksista.

Siksi Ilta-Sanomat otti yhteyttä Hottikset-avausjaksossa nähtyihin treffikumppaneihin ja kysyi, miltä tiistaina esitetty jakso näytti heidän silmiinsä ja miltä tuntui kuulla hottisten arvioita treffeistä.

(Yllä olevalla videolla Ilta-Sanomien toimittajat Niina Enqvist ja Katri Utula arvioivat Hottisten ensimmäisen jakson.)

 

Tommi ja Martta kävivät molemmat treffeillä tiistaina esitetyssä Hottikset-avausjaksossa.­

Tommin kanssa Särkänniemen delfinaariossa treffeillä ollut Saara-Maria sai Tommilta kehuja muun muassa takapuolesta, mutta silti Tommi sanoi, ettei Saara-Maria kolahtanut häneen romanttisella tavalla. Tommi arveli, ettei heistä olisi Saara-Marian kanssa kuin korkeintaan kavereiksi.

– Se ei ollut minulle yllätys eikä pettymys. Itsekin ajattelin, että ehkä parasta olla vain kavereita. Olin siinä Tommin kanssa samalla linjalla. Tommi ei ole miehenä minun mieleeni, Saara-Maria kertoo Ilta-Sanomille.

Ohjelman seuraaminen ei tuntunut Saara-Mariasta hankalalta tai kiusalliselta – päinvastoin.

– Ihan hyvältä näytti, vaikka aika pienesti niitä treffejä näytettiinkin. Ja olisinkin odottanut, että sitäkin olisi näytetty enemmän, kun minulta kysyttiin mielipiteitä Tommista, mutta lopulta siitä haastattelusta näkyi vain pieni pätkä, Saara-Maria sanoo.

Tommi löysi vaaleasta tamperelaisneidosta myös negatiivsita sanottavaa. Tommi myönsi häiriintyneensä hieman Saara-Marian tummentuneesta etuhampaasta ja arveli tummuuden johtuvan jostakin tapaturmasta.

– Se hampaaseen liittyvä kommentti harmitti, mutta tottahan se on, että siihen on käynyt tapaturma. Mutta onneksi Tommi sanoi siitä ihan kivasti.

Tommi myös kehui Saara-Mariaa kauniiksi, mikä tuntui tamperelaiskaunottaresta oikein hyvältä.

– Oli kiva kuulla kehujakin, Saara-Maria iloitsee.

Tommi ei saanut kolahdusta Saara-Mariasta.­

Juhan, 28, deittiseurana oli parikymppinen Jani, jota Juha arvioi kouluarvosanalla 6.

– Se kyllä yllätti. En olisi odottanut tuollaista kommenttia Juhalta. Se ei tietenkään tuntunut hyvältä, sillä en pidä itseäni kutosen näköisenä.

– Yllätyin myös niistä muista negatiivista kommenteista. Olisin halunnut, että minunkin mielipide Juhasta olisi tullut esille ohjelmassa, Jani sanoo.

No mitä mieltä olet Juhasta?

– Treffit menivät ihan kivasti, mutta Juha ei ole minun miestyyppiäni. Juha on minua reilusti vanhempi ja tykkään omanikäisistäni miehistä. Pidän myös myös Juha miehekkäämmistä miehistä, eli siinäkään mielessä hän ei ole sopiva minulle, Jani sanoo.

Muutoin treffit näyttivät ohjelmassa Janin mukanaa varsin hyvältä.

– Mietin monta kertaa treffien jälkeen, että miltä ne näyttävät tv:ssä ja pelkäsin pahinta. Mutta mulla jäi tosi hyvät fiilikset. Mitään ei jäänyt hampaankoloon.

Saara-Marian ja Janin mukaan treffit jäivät molemmilla yhteen kertaan.

– Olemme törmänneet Juhan kanssa silloin tällöin ja viestitelleetkin, mutta aikataulusyistä emme ole ehtineet nähdä enempää, Jani kertoo.

Martan treffiseurana ollut Joonas ei ehtinyt kommentoida menneitä treffejä Ilta-Sanomille tiistaina.

Juha meni treffeille Janin kanssa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?