Jyrki Sukula tylyttää ex-Miss Suomi Seija Paakkola-Kuusista: ”Tuon ikäisille naisille on tuttu tauti puuttua kaikkiin asioihin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sukula tylyttää ex-Miss Suomea: ”Tuon ikäisille naisille on tuttu tauti puuttua kaikkiin asioihin”

Julkaistu: 9.9.2015 6:13

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! palaa ruutuun. Kauden avausjaksossa käsittelyyn pääsee ex-missi Seija Paakkola-Kuusisen ja hänen tyttärensä ravintola. IS Tv-lehti vieraili kuvauksissa.

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!, ke 9.9. alkaen Nelonen klo 20.00

Ei uskoisi, että ollaan vain reilun varttitunnin automatkan päässä Helsingin keskustasta. Tekeillä on Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -sarjan kolmoskauden avausjakso ja kuvauspaikkana Haltialan tila. Siellä sijaitsee Wanha Pehtoori -ravintola, jota emännöi vuoden 1978 Miss Suomi Seija Paakkola-Kuusinen yhdessä tyttärensä Jenni Seppälän kanssa.

Julkkiskokki Jyrki Sukula on asettunut pirttipöydän ääreen ja läksyttää sen toisella puolella istuvia ravintoloitsijoita. Kamerat pyörivät, kun naiset kuuntelevat vakavina Sukulan saarnaa.

 On tuon ikäisten naisten tapa puuttua kaikkiin asioihin vain sen takia, että he luulevat tekevänsä asiat paremmin kuin muut. Se on tuttu tauti.

Ravintolan keittiötä pyörittävä Paakkola-Kuusinen myöntää Sukulalle pahan tapansa: hän ajautuu keittiöstä säännöllisesti tekemään askareita myös salin puolelle, vaikka työ kuuluisi ravintolan salityöntekijöille.

Jenni Seppälä ja hänen äitinsä Seija Paakkola-Kuusinen pyörittävät Wanha Pehtoori -ravintolaa Helsingin Haltialassa.

Sukula sutkauttaa perään välittömästi vastakommentin.

– Se on tuon ikäisten naisten tapa puuttua kaikkiin asioihin vain sen takia, että he luulevat tekevänsä asiat paremmin kuin muut. Se on tuttu tauti. Sun tytär sairastuu siihen myöhemmin, Sukula heittää ja saa sekä ravintoloitsijat että kameramiehet hymyilemään.

Seija Paakkola-Kuusisen (kesk.) varsinainen tehtävä olisi valvoa toimintaa ravintolan keittiössä, mutta hän ajautuu sieltä säännöllisesti salin puolelle häärimään.

Myöhemmin Seija Paakkola-Kuusinen häärää keittiössä. Hän on Sukulan neuvoista kiitollinen, mutta myös hämillään.

– Pää on ihan tyhjä, tässä on tullut niin paljon uutta asiaa! Nyt tulee rimakauhu – mietin, miten olen osannut tehdä näitä asioita 21 vuotta tässä talossa, ravintoloitsija päivittelee.

Oheisella videolla Jyrki Sukula kertoo, millaisia pulmia Wanhan Pehtoorin tapauksessa joudutaan ratkomaan. Lue koko kuvausreportaasi uudesta Ilta-Sanomat Tv-lehdestä (37/2015)! Myynnissä 9.–16.9. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?