Uhkea Coco kyllästyi raskautensa epäilijöihin – julkaisi kuvia kummustaan pikkuruisissa narubikineissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Uhkea Coco kyllästyi raskautensa epäilijöihin – julkaisi kuvia kummustaan pikkuruisissa narubikineissä

Coco Austin odottaa ensimmäistä lastaan räppäri Ice T:n kanssa.

8.9.2015 13:56

Räppäri Ice T:n 36-vuotias vaimo Coco Austin on tunnettu erittäin paljastavista kuvistaan, joissa kurvitar poseeraa tuon tuosta.

Maanantaina Coco julkaisi bikinikuvia itsestään ja vain hieman pyöristyneestä vatsakummustaan.

Aiemmin on liikkunut väitteitä, joiden mukaan Coco ei itse kantaisi pariskunnan lasta, vaan he käyttäisivät sijaissynnyttäjää. Huhut ovat lähteneet liikkelle, koskan Coco on parhaillaan jo kuudennella kuulla raskaana, mutta hoikan naisen vatsakumpua tuskin huomaa.

Tuoreilla kuvilla Coco kuitenkin haluaa leikata siivet huhuilta.

Coco ja Ice T odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.­

– Jostain syystä monet ovat kyselleet erityisesti bikinikuviani nyt kun olen raskaana. Nyt halusin viimein yllättää teidät, Coco kirjoitti Facebook-sivuillaan.

– Olen odottanut bikinikuvien ottamista jonkin aikaa, sillä vatsaani on hyvin vaikea nähdä edestäpäin. Sivusta katsottuna se alkaa kuitenkin jo näkyä, Coco kirjoitti.

Hän poisti myöhemmin kuvat, mutta ne löytyvät edelleen esimerkiksi Daily Mailin ja E! Onlinen sivuilta. Kuvia Cocon vauvavatsasta näet muun muassa täällä.

Coco on aiemmin kertonut litteänä pysyneen raskausvatsansa johtuvan ahkerasta treenauksesta. Hän on myös paljastanut odottavansa tyttöä, joka saa nimekseen Chanel.

Pregnant Coco Austin is NOT afraid to show off her baby bump http://t.co/icN8MT87mj pic.twitter.com/cp3biPkq1B— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) September 8, 2015

Mikäli twiitti ei näy oikein, näet sen myös täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?