Mika Myllylän kuvankaunis Olivia-tytär, 16, kruunattiin Miss Kokkolaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Mika Myllylän kuvankaunis Olivia-tytär, 16, kruunattiin Miss Kokkolaksi

Edesmenneen hiihtolegendan tytär on tuore Miss Kokkola.

7.9.2015 11:45

Edesmenneen hiihtolegendan Mika Myllylän tytär Olivia Myllylä on kruunattu vuoden 2015 Miss Kokkolaksi. 16-vuotias tummahiuksinen kaunotar poseeraa Miss Kokkolan Facebook-sivuilla valloittavasti hymyillen ja palkintopokaalia pidellen.

– Olen enemmän kuin iloinen saadessani luovuttaa tittelin niin ihanan valoisalle ja elämäniloiselle ihmiselle, kuin Olivia! vuoden 2014 Miss Kokkola Emilia Näreaho kiittelee Facebookissa.

Posted by Miss Kokkola on Monday, August 31, 2015

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Tuore Miss Kokkola luonnehti ennen kruunajaisia kilpailun Facebook-sivuilla olevansa ”nuori naisenalku täynnä energiaa ja iloista elämänasennetta”

– Tulinen taistelijasielu, jolta löytyy myös lempeyttä ja kasa herkkyyttä! Kirjoitan blogia ja urheilen. Rakastan ihmisiä, jotka hymyilevät vastaan tullessaan ja elämää, jossa oppii joka päivä jotain uutta. Inspiroituminen on ihanaa ja tykkään vielä enemmän sen etsimisestä.

Posted by Miss Kokkola on Saturday, August 29, 2015

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Elämässä on päiviä, jolloin voisin vain tanssia onnesta ja päiviä, jolloin haluaisin hajottaa seiniä. Siitä huolimatta pyrin näkemään asioista hyvät puolet, iloitsemaan niistä ja jättämään kaiken turhan taakseni, Olivia kirjoittaa Miss Kokkolan Facebook-sivuilla ja jatkaa.

– Mä ajattelen, että kaikkeen voi itse vaikuttaa ja kaikki on kiinni omista päätöksistämme ja valinnoistamme. Halutaanko me tehdä maailmasta hyvä paikka elää, on täysin meistä itsestämme kiinni. Tää elämä on annettu meille lahjana, joten huolehditaan toinen toisistamme, eletään hetkessä ja rakastetaan, sillä koskaan ei tiedä, onko huomista olemassa.

Posted by Miss Kokkola on Monday, August 31, 2015

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Vuonna 2011 menehtynyt Mika Myllylä oli naimisissa Suvi Myllylän kanssa vuosina 1995–2007. Pariskunnalla on kolme lasta.

Kuvassa Myllylän perhe vuonna 2006. Mika ja Suvi Myllylä sekä lapset Olivia (vas), Benjami (kesk) ja Wiljami (oik).­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?