Bile-Dani pämppäsi viikon Bulgariassa: ”Alkoholi ei ole ongelma, se menee alas”

rac

Julkaistu:

Hottis-kasvo
Hottikset-sarjan Dani palasi taannoin viikon bailumatkalta Bulgarian Sunny Beachilta. – Maksa-arvot on rusinana, mies huokaa.
Bile-Dani eli Daniel Lehtonen, 24, on nimensä mittainen mies. Hän vastaa IS Tv-lehden haastattelupyyntöön tekstiviestillä kello 2.05 yöllä. Yöelämän kettu on juuri bailannut viikon Bulgarian Sunny Beachilla.

– Oli se sellaista pämppäämistä, olin viikon koomassa. Maksa-arvot on rusinana. Alkoholi ei ole mikään ongelma, se menee alas, Dani kertoo seuraavan päivän haastattelussa.

 

Työskentelen tapahtumakoordinaattorina eli houstaan bileitä. Se on kuin naula arkkuun.

Se ihmetyttää, mistä Dani hankkii rahaa hillumiseen. Yllätys: hän tekee ihan rehellistä työtä. Hänellä on myös kesken jääneitä opintoja Porvoon ammattiopistossa ja parhaillaan opiskelupaikka aikuispuolella merkonomiksi.

– Olen Tono-nimisessä firmassa tapahtumakoordinaattorina, eli houstaan bileitä. Se on kuin naula arkkuun. Aikaisemmin olin monta vuotta kasinolla pelinhoitajana. Tulevaisuudessa haluan tehdä helvetisti rahaa ja tulla ykkös-dj:ksi.


”Tykkään hämmentää pakkaa”

Pikku kännipäissään Dani julkaisi Bulgariassa kappaleen Fly Away nimellä Dani von Martens.

– Olen käynyt musiikkiluokat, ja jo 4-vuotiaana vein päiväkotiin kasetin, jossa oli repeatilla Bailando-kappale, hän nauraa.

Temptation Islandin ja Hottisten jälkeen Danin tulevaisuudessa siintää uusi tv-ohjelma.

 

Kesällä lähdettiin lauantaina terassille ja herättiin tiistaina Tallinnasta. Kukaan ei jää seurassani kylmäksi.

– Haluan herättää ihmisiä telkkarissa ja pitää hauskaa. Tykkään hämmentää pakkaa. Viihde on parasta. Joillekin kumarrat ja toisille pyllistät. Aion aiheuttaa kohua.

– Olen Bile-Dani, ja ymmärtäisit sen, jos olisit kanssani bailaamassa. Kesällä lähdettiin lauantaina terassille ja herättiin tiistaina Tallinnasta. Kukaan ei jää seurassani kylmäksi. Tyylille ei voi olla uskoton.

Oheisella videolla Dani kertoo itsestään Radio Rockin Heikelä Korporaatio -ohjelmassa. Hottikset-sarja alkaa Nelosella tiistaina 8.9.

Ota kantaa

Aiotko katsoa Hottiksia?

Varmasti aion 21% En varmasti aio 79%
Ääniä yhteensä 8206

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt