Toni Nieminen ja Heidi-rakas pian naimisiin – näin kaunis morsian valmistautuu häihin: ”Aika mieletöntä!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Nieminen ja Heidi-rakas pian naimisiin – näin kaunis morsian valmistautuu häihin: ”Aika mieletöntä!”

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ja hänen kihlattunsa Heidi avioituvat tänään.

Toni Nieminen ja hänen Heidi-rakkaansa avioituvat lauantaina.­

5.9.2015 10:14

Toni Nieminen ja hänen puolisonsa Heidi Laitila sanovat tänään lauantaina ”tahdon”. Niemisen ja Laitilan rakkaus on edennyt vauhdilla, sillä pari tapasi toisensa syksyllä 2014, jolloin Nieminen oli juuri eronnut oululaisesta Johannasta.

Niemisen Heidi-rakas valmistautui lauantaiaamuna tärkeään päivään kampaajan ja meikkaajan paikkeilla ja julkaisi Instagramissa pientä esimakua hääkampauksestaan.

– Aika mieletöntä. Nyt sitä mennään, Heidi kirjoittaa Instagramissa.

Heidi on myös julkaissut Instagramissa kuvan myös hääasusteistaan. Kuvan perusteella morsian pukeutuu häissään perinteiseen valkoiseen:

Umpirakastunut Toni Nieminen kertoi perjantaina Ilta-Sanomille jännittävänsä tulevia häitä. Niemisen mukaan pari haluaa pitää hääjuhlan pienenä perhepiirin tapahtumana.

– Kyllähän se vatsanpohjassa kutkuttaa, kun h-hetki lähestyy, Nieminen kertoi.

Nieminen kiisti vauvahuhut

7 päivää -lehti kertoi, että Toni ja Heidi odottavat jo perheenlisäystä, mutta Nieminen kiisti väitteet IS:n haastattelussa.

– Seiskan väite ei pidä paikkaansa. Se on täysin naurettava ja absurdi väite, Nieminen sanoi perjantaina.

– Minusta ei ole tulossa isää nyt eikä Heidi ole raskaana, hän vakuutti.

Niemisellä on kaksi tytärtä entisestä, syksyllä 2013 päättyneestä avioliitosta Veera Niemisen kanssa. Myös hänen tulevalla vaimollaan on kaksi tytärtä.

Jos kuvat eivät näy selaimellasi, niin katso ne tästä ja tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?