Väykkärit-Valerian suomalaismies tv-sarjasta: ”Ihan diipadaapaa”

Julkaistu:

Sarjauutuus
Valeria Hirvonen kertoo luulleensa Suomen täydelliset venäläisnaiset -sarjan kertovan yrittäjänaisista Suomessa.
Väykkärit eli Liv-kanavan tv-ohjelma Suomen täydelliset venäläisnaiset, on ollut syksyn puheenaihe. Valeria Hirvonen lähti mukaan tietämättä, minkälainen se on.

– Sanoin tuotantoyhtiön Sanna Kiiskelle heti, että lähden mukaan, en halua edes ajatella, mutten maksa rahaa. Minua pyydettiin aikaisemmin sponsoroituun ruokaohjelmaan, ja se olisi maksanut 15 000 euroa, hän kertoo.

– En tiennyt mitään sarjasta. En ole koskaan katsonut Miljonääriäitejä tai kotirouvia Amerikassa. Ystävät pitivät minua hulluna. Luulin, että ohjelma kertoo venäläisistä yrittäjänaisista Suomessa. Tiesin vain, ettei se ole käsikirjoitettu.

Valeria on nähnyt ohjelmasta kaksi jaksoa. Kuvauksia hän piti hienoina, ja tuotantoyhtiö järjesti suurimman osan juhlista.

– Emme ole muiden naisten kanssa kavereita siksi, että olemme eri ikäluokkaa, mutta totta kai soitimme ensimmäisen jakson jälkeen reaktioista.


Avomies Jari ei pahemmin perustanut ensimmäisestä jaksosta.

– Se oli sellaista diipadaapaa. Toivottavasti se paranee, hän miettii.

 

En ole koskaan huomannut mitään kateellisuutta.

– Kaverit tietävät, minkälainen olen, ja heidän mukaansa olen hyvä ohjelmassa, Valeria jatkaa.

Ohjelman yksi perusajatus tuntuu olevan aiheuttaa kateudenpoikasta suomalaisissa. Asut maksavat paljon ja kauneuskirurgia on kuin jokapäiväistä leipää.

Mitä suomalaiset naiset sitten ajattelevat venäläisnaisista?

– Suomalaiset varmaan ajattelevat, että venäläismies aina elättää ja että olemme turhamaisia. Meitä on erilaisia ihmisiä. Minä maksan kaiken itse. Suomalaisnaiset ovat tyylikkäitä ja voi olla tyylikäs matalissakin kengissä. En minäkään aina pidä korkokenkiä.

– En ole koskaan huomannut mitään kateellisuutta.

Entä ne kauneusleikkaukset? Valerialle on tehty vain yksi: hörökorvat on leikattu suoriksi.