Matthew McConaugheyn muodonmuutokset: paidattomasta hottiksesta luurangoksi – katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Matthew McConaugheyn muodonmuutokset: paidattomasta hottiksesta luurangoksi – katso kuvat!

Näyttelijä Matthew McConaughey on roolejaan varten muuntautunut monenkokoiseksi ja -näköiseksi. Illalla hänet nähdään raamikkaana strippipomona.

Matthew McConaughey viihtyy Magic Mike -roolissaan ilman paitaa.­

4.9.2015 18:42

Magic Mike, pe 4.9. TV5 klo 21.00

Illalla nähdään tv:ssä Steven Soderberghin ohjaama Magic Mike -elokuva (2012), joka kertoo miesstrippareista. Matthew McConaughey näyttelee sivuroolissa strippiluolan omistajaa. Elokuvassa McConaughey nähdään hänelle tutussa trimmatussa kuosissa.

Magic Mike -elokuvassa Matthew McConaughey näyttelee strippiluolan omistajaa.­

Näyttelijä tuli kuuluisaksi romanttisten komedioiden pääosista. Suurta roolia niissä näytteli hänen hoikka, mutta raamikas olemuksensa.

Pelimiehen painajainen -elokuvaa (2009) koristi McCounaugheyn ohella Jennifer Garner.­

Muuttohaluton poikamies (2006) oli yksi Matthew McConaugheyn lukuisista komistusrooleista romanttisissa komedioissa. Rinnalla Sarah Jessica Parker.­

Hurja laihdutus toi näköhäiriöitä

Dallas Buyers Clubissa nähtiin itsensä luurangoksi kuihduttanut Matthew McConaughey.­

Oscar-rooliaan varten Dallas Buyers Club -elokuvassa (2013) McConaughey joutui laihduttamaan yli 20 kiloa. Hän näyttelee elokuvassa aidsiin sairastuvaa cowboyta.

McConaughey kuihdutti itsensä lähes 83 kilosta 61 kiloon.

Yli 20 kilon laihdutus vei McConaugheylta voimat.­

Kun 183 senttiä pitkä McConaughey laihtui 65-kiloiseksi, hän alkoi saada näköhäiriöitä, McConaughey kertoi Daily Mailille.

– Minulta kartosivat myös voimat. En jaksanut tehdä kuin viisi punnerrusta ja jos yritin juosta, jalkoihini alkoi sattua.

Näyttelijä näki painonpudotuksessa myös hyviä puolia. Hän koki tulleensa prosessin myötä älykkäämmäksi.

– Minun piti uudelleen opetella viihdyttämään itseäni, koska en voinut käydä ulkona illallisilla tai bileissä. Kirjoitin ja luin paljon enemmän kuin aiemmin. Siitä tuli lopulta hauska seikkailu.

Tammikuussa 2014 julkaistussa True Detective -sarjassa McConaughey (oik.) oli vielä hoikassa kunnossa. Ensimmäisen kauden toista miespääosaa näytteli Woody Harrelson.­

Takaisin kuosiin

McConaugheyn mielestä laihdutus ei ollut yhtä vaativaa kun takaisin kuntoon pääseminen. Hän piti koko prosessin ajan ravintopäiväkirjaa.

– Jouduin ajoittamaan kaikki päivän toimintoni, mikä sai ajan tuntumaan todella pitkältä. Kun ajattelin, että on varmaan jo lounasaika, olikin kello vasta yhdeksän aamulla.

Näyttelijällä on oma personal trainer, jonka johdolla hän harjoittelee Malibun kodissaan. Rutiineihin kuuluu intervalliharjoittelua, pyöräilyä ja lihaskuntoharjoituksia.

Avaruusseikkailu Interstellar (2014) on McConaugheyn viimeisimpiä tähtirooleja.­

Katso kaikki päivän ohjelmatiedot Iltapulusta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?