Bile-Dani: ”Iso ja vikkelä varustus periytyy äitini puolelta Puolasta”

rac

Julkaistu:

Hottikset
Hottikset-sarjan Dani kiittää äitiään hyvistä geeneistä, jotka hänen mukaansa ovat auttaneet naistenkaadossa.
Hottikset-realityuutuus alkaa vasta ensi viikolla, mutta sen tunnetuimmaksi hahmoksi on jo ennakkoon noussut Daniel Lehtonen, 24. ”Bile-Danin” kommentti suomalaisnaisista, jotka ovat ”juntteja, huonosti pukeutuvia ja tyhmiä”, on saanut aikaan myrskyn.

– Kysytään, miten sä voit heittää tuollaista ääneen. Olen oikeutettu sanomaan henkilökohtaiset mielipiteeni. Suurin osa naisista on sellaisia, ei kaikki.

Hottikset-sarjassa hemaisevat sinkut etsivät itselleen tasokasta kumppania. Dani nautti viime kesänä tehdyn tosi-tv-sarjan teosta, sillä siinä hänelle tuotiin naisia eteen.

– Ei tarvinnut iskeä ketään eikä tarvinnut olla koko ajan jurrissa, niin kuin Temptation Islandilla. Keskityin eri asiaan, eli naisiin.

 

Mulla on iso ja vikkelä varustus. Äitini on Puolasta, se on periytynyt sieltä.

Dani ei peittele, mikä on yksi hänen suosionsa salaisuuksista.

– Kannattaa kysyä niiltä 300 naiselta, joiden kanssa olen ollut. Mulla on iso ja vikkelä varustus. Äitini on Puolasta, se on periytynyt sieltä.

Porvoolaisen Danin äiti ja isä tapasivat, kun isällä oli yritystoimintaa Puolassa. Sieltä perhe muutti Suomeen. Vanhemmat erosivat, kun Dani oli 8-vuotias.

– Äiti sanoo mun touhuista, että go for it, ja ymmärtää mua. Faija on neutraali, mutta lukee kyllä salaa kommentteja palstoilta.

Lue lisää Bile-Danista ja muista Hottiksista uudesta Ilta-Sanomat Tv-lehdestä (36/15)! Hottikset-sarja alkaa Nelosella tiistaina 8.9. Ohessa Dani kertoo itsestään sarjan esittelyvideolla.

Edit: Jutun otsikkoa muutettu klo 21:10.

Ota kantaa

Onko koolla väliä?

On 44% Ei 56%
Ääniä yhteensä 30106

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt